3 ting du vil gjøre før du dør?

Wow, det er bare så utrolig mye jeg har lyst/skal oppleve før jeg dør. En av tingene er å reise til New York, jeg reiser faktisk til New York 1.November i år. En annen ting jeg vil oppleve er å reise rundt i Norge på telttur med gode venner. Og bare ta med seg et telt, sovepose osv også bare reise rundt og sove forskjellige plasser. Den siste tingen jeg velger å ta med her må være å gjøre ett eller annet stort innen trening ♥ 

Hvor har du kjøpt den kjolen du går med på det bildet over? Sykt fin!!!

Det er ballkjolen min fra Jones+jones ♥

Hvor mye veier du?

Akkurat nå så veier jeg fra 62-64 kg, men dette er noe jeg ikke stresser med! Orker ikke tenke så mye på vekt. 

Beste sminke produkt?

Isadora solpudderet er alltid en vinner.

Ett hår tips?

Få i deg nok b-vitaminer, sov med fletter og kur håret regelmessig.

Hvilken mobil bruker du?

Jeg har Iphone 4s! Jeg er ikke fornøyd med den då. Den beste mobilen jeg har hatt var samsung galaxy s3. Lover dere, det er som to helt forskjellige verdener.

Hvilken apper har du på mobilen din og kan du ta bilde av de appene du har på mobilen? 

Jeg kan lage et innlegg om det en annen dag! Jeg har ikke så mange apper då, det går mest i snapchat, instagram og twitter.

Fineste jentenavn og guttenavn?

Jeg har fallt skikkelig for Ulrikke, Lykke og Felix.

Favoritt farge?

Rosa ♥Kan du ha rom video?

Ja det kan jeg! Men først må jeg bare kjøpe meg en ny seng og et nytt objektiv.

Hva syns du om det nyhetene skriver om faren min?

Hahha, hvor skal jeg begynne? Jeg tenker egentlig ikke så mye på det! Siden jeg kjenner faren min godt, og vet om det de skriver er sant eller ikke. Jeg er heller ikke så veldig ivrig i å lese saker om pappa. Og henger meg aldri opp i hva som blir skrevet om han. Om det er noe jeg lurer på så ringer jeg gjerne pappa og ber han forklare det jeg lurer på for meg. Vi har ett utrolig bra forhold og det vil ikke forandre seg pga. noe som noen andre skriver om han ♥Synes du at livet ditt har forandret seg siden du begynte på ungdomskulen?

Ja det vil jeg si! Jeg har funnet ut hvem jeg vil være venn med og hvem som ikke var verdt å ta vare på. Lekser har blitt mer viktig og det er blitt mer viktig å være sammen med venner.


Mathilde Oddekalv
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits