Mmm så friskt og godt. Her om dagen da jeg verken hadde lyst på havregrøt eller egg, fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en smoothie bowl. En frisk og mettende variant. Denne inneholder en halv avokado, bringebær og vann også er den toppet med en banan og en neve sprø kokosflak. Gleder meg allerede til å teste ut flere forskjellige varianter.  

 
  

Blogge minst en gang om dagen - Blogging er noe jeg virkelig liker. Da slapper jeg skikkelig av. Dette er min hobby og det er dette jeg liker å gjøre på. Derfor skal jeg faktisk sette av tid til å gjøre det jeg liker, nemlig blogging. 

  

Ikke kjøpe noe - Denne uken vil jeg prøve å ikke kjøpe noen verdens ting. Jeg lever gratis hjemme og jeg skulle ikke hatt noen grunn til å bruke penger på mat nesten hver eneste dag. Klær og ting har jeg også mer enn nok av.

  

Finne frem antrekk dagen før - Hvor deilig er det ikke å stå og bare tråkke i et ferdig planlagt antrekk? Helt fantastisk. Med dette sparer jeg mye tid og stress før skolen. 

 

 

 

 
 

 


 

 

Ny uke, nye ukens mål! Den forrige uken har målene for blitt gjennomført litt sånn halvveis. Jeg har ikke kommet skikkelig igang med rutinene jeg hadde før sommer og jeg hadde nesten glemt hvor travelt det er å gå på skole. Lurer på hvordan det skal gå når jeg begynner på jobb denne uken. Har allerede uken fullbooket! Jaja, mange som klarer å kombinere jobb, skole, venner og kjæreste. Så det skal nok gå fint med meg også. Alt handler om prioriteringer! Denne uken vil jeg fokusere på skole og trening! Komme skikkelig igang med gamle rutiner.

 

Lage lunsj dagen før - For å spare litt tid og penger skal jeg denne uken lage lunsj kvelden før. Jeg håper også at jeg skal få til å lage en liten foodprep der jeg lager lunsj til noen dager når jeg først er i gang. 

 

Trene minst 5 ganger - Trening gir meg så mye. Både selvtillit og energi. Derfor har jeg satt dette som et mål. Jeg tror jeg skal få til 6 økter denne uken, men vil jeg slappe av en dag skal jeg heller få lov til det. 5 økter er mer enn nok.

 

Drikke mer sitronvann - Sitron inneholder så mange viktige næringsstoffer og jeg leser stadig nye artikler om hvor bra sitron er for kroppen. Nå skal kroppen renses og jeg skal drikke hvertfall et glass med vann og sitron. Frisk, godt og bra for helsen. 

 

 
 

 
 

 

Heei, det er søndag og tid for nye "Ukens mål". Det som er viktig når man skal sette seg mål for uken, eller generelt alt, er å sette mål som er realistiske å nå. Det er nå to uker siden jeg startet med ukens mål. Og jeg har faktisk klart å fullføre alle målene utenom bilteorien. Men hei, den tok jeg igjen mandagen etter. Jeg øvde litt ekstra også bare hoppet jeg i det. Og jeg klarte det! Å fullføre målene man setter seg er er viktig for en god selvfølelse. Så sett mål som du vet du kan klare i løpet av uken. Her er mine mål for uken:

 

 

1 - Få en oversikt over de ulike fagene. Skolen har akkurat startet og dette året har jeg utrolig mange nye fag. Derfor skal jeg denne uken sette av litt tid hver dag til å gå gjennom fagene jeg skal ha neste dag. Da er jeg forberedt til timene og det blir lettere å følge med på det læreren snakker om.

 

2 - Oppdatere snapsale. Jeg skal legge ut nye ting som jeg vet jeg ikke kommer til å bruke og ting som ikke er blitt brukt på en evighet. En annen ting jeg skal gjøre er å gå gjennom å slette tingene jeg har fått solgt. Snapsale er en utrolig enkel og gøy app man kan bruke for å selge eller kjøpe alt fra sko til klær og sminke. 

 

3 - Spennende lunsj på skolen. Denne uken vil jeg prøve en del glemte lunsjer som faktisk er super enkle, sunne og ikke minst gode. Jeg glemmer ofte hvor enkelt det er å lage ting som pannekaker, spennende salater og annet sunt og godt. Denne uken har jeg spist ting som havregrøt og kjedelige salater på skolen. Men nå skal jeg hente frem gamle oppskrifter som wraps laget av egg, proteinpannekaker og spinatlapper. Wii jeg gleder meg allerede. Kanskje jeg skal dele noen lunsjtips med dere? 

  

Forrige ukes mål er nådd, alle utenom bilteorien da. Måtte ha noen ekstra dager til øving men planen er å ta den på mandag. Denne uken blir det nye mål som jeg gleder meg til å gjennomføre.

 

1 - Ha en jentekveld. Denne uken er det tid for en ny jentekveld. En dag denne uken samles jentene for en kveld med god mat, kos og masse snikk snakk. 

 

2 -  Ikke kjøpe lunsj. Jeg er egentlig veldig flink til å lage med meg skolemat hjemmefra men det hender innimellom at jeg kjøper meg både noe å drikke og spise. Denne uken skal jeg kun ta med mat hjemmefra. Sunne og mettende måltid jeg kan lage gratis her hjemme. 

 

3 - Bestå teorien. Siden jeg ikke klarte dette målet forrige uke så tar jeg det også med denne uken. Planen er å prøve å ta bilteorien imorgen. Da håper jeg at jeg har lest nok. Visst ikke er det bare å jobbe på og prøve igjen. 

 

 
 

 


 

Denne søndagen tenkte jeg at jeg skulle komme med en ny fast spalte som jeg kaller "ukens mål". I denne spalten skal jeg skrive ned hva jeg skal jobbe med i uken som kommer og om jeg har noen mål jeg skal klare før uken er omme. Håper den faller i smak! 

1 - Gjøre meg klar for skolen. Denne uken er det skolestart og jeg skal bruke denne uken på å gjøre meg klar for skolen. Jeg skal følge punktene og tipsene jeg skrev i "dette" innlegget. På den måten er jeg klar for hva som helst.

 

2 - Gjøre en skikkelig innsats på trening. Forrige uke startet med sykdom. Så derfor skal jeg gi en skikkelig innsats denne uken. Dette er siste sjanse for å få trent skikkelig før skolen begynner igjen. Denne uken skal det brenne og svi i kroppen! 

 

3 - Bestå bilteorien. Dette punktet skal jeg klare! Jeg har begynt å lese litt og tatt noen tester på nettet, men nå må jeg virkelig ta i et tak og få den overstått. Planen er å klare lappen når jeg blir 18 i januar og da er det deilig å være ferdig med teorien så jeg slipper å tenke mer på den.

 

4 - Nyte resten av ferien. Skolen begynner på torsdag. Så resten av ferien skal jeg bare slappe av, sove lenge, være med kjære og nære og bare kose meg skikkelig! 

Har du noen mål for uken?
 


Mathilde Oddekalv
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukens mål · Ukensspørsmål · Vegetar · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits