1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 22, nesten 23. Plis stopp tiden.

 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Mamma!

 

3. Hvor høy er du? Jeg var 1.66 sist jeg målte meg.

 

4. Hvilken film så du sist? Sinister 2 (hjelp!!).

 

5. Hvem ringte du sist? Kjæresten min.

 

6. Hvem ringte deg sist? Bestemor.

 

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Kaffe og vafler her. Denne fikk jeg av Bestemor.

 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Som oftest liker jeg å sende sms, men innimellom får jeg sånne "kick" der jeg gjerne ringer alle jeg kommer på haha. Da kan jeg gjerne skravle om alt mulig.

 

9. Hva er ditt favorittsted? Jeg elsker å være hjemme i sengen haha.

 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Ute når det regner.

 

11. Når så du moren din sist? For ca en halv time siden.  

 

12. Hvilken øyefarge har du? Blå.

 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Norske julesangen som jul i svingen, en stjerne skinner i natt osv. er noen av favorittene.

 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Foreldrene mine skilte seg for mange år siden.

 

15. Når våknet du i dag? Jeg hadde vekkerklokken på 07.00.

 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om 10 år bor jeg i drømmehuset her i Bergen sammen med min kjære. Med både hund og barn. 

 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Det var aldri noe spesielt som skremte meg som barn. Men jeg har alltid vært veldig overtroisk og jeg husker noen ganger da jeg hadde sneket meg til å se åndenes makt før jeg skulle sove at jeg alltid slet med å sove. 

 

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Det er sjeldent jeg er innpå youtube, men videoene som dukker opp på facebook får meg ofte til å le.

 

19. Hva er din beste egenskap? Jeg tror det må være at jeg bryr meg veldig om hvordan andre har det.

 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er forferdelig sta!

 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Både og!

 


 

22. Hvor mange puter har du i sengen? To vanlige og en stor. 

 

23. Hva er det rareste du har spist? Hmm smalahove kanskje.

 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærbar data nå, men liker veldig godt å bruke stasjonær.

 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Om vinteren bruker jeg alltid sokker, men nå om sommeren bruker jeg veldig sjeldent sokker. Sko bruker jeg bare om jeg absolutt må det.

 

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå har jeg det helt stille rundt meg. 

 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Alle som kjenner meg vet at jeg elllsker is mer enn alt! Men naturell yoghurtis er favoritten uten tvil!

 

28. Hviken dessert er din favoritt? Er det lov å si alt som inneholder sjokolade? Haha.

 

29. Den største premien du har vunnet? Jeg vinner ikke ofte premier, men en gang vant jeg et sett med shampoo, balsam og body lotion. 

 

30. Liker du kaffe? Egentlig ikke! Men noen dager bare må jeg ha kaffe, og da drikker jeg kaffe mocca. 

 

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann.

 

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Nå har jeg bare gått et år på videregående og jeg har ikke rukket å få meg noen favoritt enda.

 

33. Kan du spille poker? Jeg tror jeg kanskje har spilt poker to ganger i livet, så nei jeg kan ikke spille poker. 

 

34. Hva har du spist i dag? Ojj! Havregryn med havremelk, salat med kylling, tacosalat på Egon og vafler hos Bestemor.

 

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Åå jeg kommer faktisk ikke på en eneste en!

 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P5??

 

37. Vil du ha barn? Ja absolutt!

 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk også har jeg hatt 1 år med spansk så jeg kan vel si at jeg kan litt spansk. 

 

39. Sover du på en spesiell side? Njaa, når jeg sover med kjæresten har vi faste plasser. Ellers sover jeg der hvor jeg føler for å sove. 

 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Det liker egentlig basseng best, men det er noe eget med havet.

 

41. Hva bruker du helst penger på? Jakker og vesker. Men jeg elsker å kjøpe ting til andre. 

  

42. Eier du dyrebare smykker? Veldig lite! Noen få jeg fikk til konfirmasjonen også noen småting jeg har arvet av min bestemor.

 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Jeg vet ikke om jeg bør si dette men jeg elsker virkelig Hotel Cæsar, haha.

 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Denne helgen skal jeg jobbe, slappe av og lade opp til en ny uke!

 

45. Kan du stå på slalåm? Jeg har faktisk aldri stått på slalåm før.

 

46. Hvordan imponerer man deg? Om du viser at du bryr deg om andre og har medfølelse for andre mennesker. 

 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den alle har?

 

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg har gått på styrkeløft og har 3 norgesrekorder, jeg bryr meg veldig mye om miljøet, dyr og andre mennesker, jeg trener nesten hver dag og er veldig opptatt av trening og kosthold, neglelakken min må alltid være fin og jeg er veldig bestemt og sta. 

 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Julekjolen min.

 

50. Er du sosial? Ja det vil jeg si! Jeg er kanskje ikke med venner hver eneste dag, men jeg er som oftest med kjæresten eller familien. 

 

 

 

 
Hva inspirerer deg til å trene? Jeg vil jobbe innen trening og jeg ser for meg at fremtiden min er fyllt med trening. Så derfor er det viktig for meg å lære så mye som mulig. Jeg liker også veldig godt å holde meg i form, så om jeg går en dag uten trening påvirker veldig humøret mitt. Jeg elsker å lære nye ting og vil alltid være best i alt, og jeg lærer nye ting så og si hver dag på trening. Det er vell det som inspirer meg! Ellers så leser jeg og ser på youtube videoer om trening og crossfit.Er det noen du ser opp til?  Egentlig så gjør jeg ikke det! Har alltid hatt en person som betyr masse for meg som jeg har sett opp til siden jeg var liten, men det vil jeg ikke dele på bloggen. 

Hvorfor begynte du å blogge? Det begynte vell egentlig med at det virket kult. Nå blogger jeg fordi jeg elsker å ta bilder og blogging har alltid fått meg til å tenke på andre ting! Med andre ord, terapi. 

Hva gjør du på fritiden? På fritiden min trener jeg crossfit, løper, henger med venner og jobber med skolen. 

Hva er din beste/verste side? Min beste side er kanskje det at jeg elsker å hjelpe andre! Ihvertfall de jeg er glad i. Ellers så er kanskje min beste side at jeg elsker trening og vil lære alt jeg kan lære. Min verste side er vell at jeg ikke er så flink til å vise eller snakke om følelser. Spør du meg ikke, får du heller ikke vite noe, så lenge du ikke er av mine aller nærmeste. 

Hvem er dine beste venner? Jeg er utrolig glad i mine bestevenner og de som er mine bestevenner vet det. 

Er du bortskjemt? Både og! 

Hva er bra i livet ditt nå? Hah! Akkurat nå er det mine venner som alltid stiller opp for meg uansett, og treningen selvfølgelig!

3 positive ting om deg selv? Jeg elsker å trene, er det noe jeg vil får jeg det alltid til (som oftest) og kanskje det at jeg er bestevenn med min mor, noe som gjør hverdagen og livet mitt generelt mye, mye lettere. 

Hvilke blogger leser du? Auroramohn, Andreabadendyck, Annijor og L0ve

Hvilket kamera bruker du? Hah! Bruker canon 550D! Begynner å bli ganske gammelt nå.

Hva er det beste med å blogge? Det beste med å blogge er det at det funker akkurat som terapi! Hah, morsomt men sant.

Beskriv deg med 3 ord? Trening, følsom og perfeksjonist! Også må vi ikke glemme at jeg er veldig jentete :)

Hva er din sivilstatus? Singel.

Hva foretrekker du mest av jordbær og bringebær? JORDBÆR! Uansett.Du har sykt bra kropp! Vil du legge ut en treningsvideo med treningsrutinen din? Tusen takk skjønne deg! Kan skrive ett innlegg om det, men tror ikke det blir noen video. 

Kan du skrive innlegg om mat du spiser før trening, etter trening, til frokost, lunsj og middag? Kan skrive ett eget innlegg om det! Men jeg spiser som oftest egg, knekkebrød eller vanilje kesam til frokost, på skolen spiser jeg ett eller annet i kantinen også spiser jeg ingenting før trening, spiser når jeg kommer hjem om kvelden eller kjøper meg noe om jeg blir sulten. Rutingen min på mat er ganske dårlig nå men jeg jobber med saken. 

Hvilken størrelse har du i Jones + Jones kjolen din? Den er i str S! Men mormor måtte sy den litt inn! 

Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? Eller lage skjortevideo? KAN NOEN FORKLARE HVA EN SKJORTEVIDEO ER?! Hah, har sikkert fått dette spørsmålet 15 ganger nå! Jeg bruker ikke skjorte oppi jeans med belte til! 

Hvilket program/nettsted bruker du for å sette sammen de bildene???? :) Jeg bruker picmonkey.com for å sette sammen bilder! 

Du har sykt mange fine kjoler! Kan du lage video av dine favorittkjoler? Tusen takk! Jeg kan sikkert ta noen bilder av favoritt kjolene mine så fort kameraet mitt er tilbake.

Du har den fineste kroppen må jeg først si! Misunnelig. Kan du lage hjemmevideo der du kan vise oss lette øvelser til å begynne med? Tusen, tusen takk søte deg! Jeg er ikke så glad i å lage videoer så jeg kan heller skrive et innlegg til dere. 

Hvor kjøper du treningstøy? Kjøper egentlig treningstøy overalt! Men går vell mest i XXL.Kan du lage video av treningsbuksene der du vider når du har de på deg? (og sier størrelser osv) Kan skrive et innlegg om det og ta med bilder osv. 


Hei! Nå kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde. Så om det er noe du lurer på så er det bare til å legge igjen en kommentar ♥


Mathilde Oddekalv
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits