Jeg har med tiden blitt mer opptatt av en naturlige sminkelook. Heavy hudsminke og sterke farger på øyne og lepper? Ellers takk. Nå er det lett hudsminke og naturlige farger som gjelder. Sommeren er kommet og jeg klarer ikke en gang tanken på en svett foundation. Off nei! Når jeg føler for å pynte meg litt ekstra tar jeg gjerne på litt ekstra farge på leppene. Min favoritt for øyeblikket er en matt brun/rød leppestift fra Mac. Jeg påfører først et tynt lag med Korres sin lipbutter stick med solfaktor for litt ekstra fuktighet. Da føler jeg leppestifen sitter bedre og ser frisk ut gjennom hele dagen. Resultatet blir da ikke matte lepper, mer "shiny". Fargen heter matte taupe og passer like godt til hverdag som til fest. 

 

 


- - -

Søndagene skal brukes for å lade opp til den nye uken. Vekkerklokken skrues av og en sein frokost skal nytes. Nå sitter jeg nydusjet i sengen. Kroppen er smurt inn i en god og fuktighetsgivende krem, mens ansiktet har fått både ansiktsmaske og skrubb. Ansiktsmaske har blitt en fast rutine hos meg hver søndag. Helt siden jeg kjøpte med meg en fersk ansiktsmaske fra Lush da jeg var i Praha for noen år siden, har jeg vært hektet. Nå når sommeren nærmer seg og huden er sliten etter en lang vinter, gikk jeg til innkjøp av en maske som skulle gi mer fukt og gjøre huden frisk. Jeg kjøpte Brazened Honey som inneholder blandt annet limejuice, honning og mandelolje for å friske opp sliten hud. Jeg er in love og gleder meg allerede til å prøve flere.   

- - -
 


- - -

Jeg kan ikke huske sist jeg brukte en naturlig neglelakk. Jeg er avhengig av å ha på meg neglelakk, som oftest i svart eller en nude farge. Denne gangen gikk jeg for en helt naturlig, gjennomsiktig neglelakk. Neglene føles så fresh og jeg digger det! Kanskje dette blir den nye favoritten.

- - -


 
- - -​

Før jeg legger meg er jeg avhengig av å føle at huden er rein. Og jeg legger meg sjeldent med sminken på. Det er ikke så mye hokus pokus med hudrutinen min. Jeg er en stor fan av den klassiske Garnier micellar clansing water, og fjerner både hudsminke og øyesminke med denne. Vannet fjerner sminken superlett og gir huden en ren følelse. Deretter vasker jeg fjeset i lunkent vann. Den populære konjac svampen har vært i vinden en god stund nå, og da jeg var i Italia måtte jeg bare kjøpe med meg en hjem. Jeg har lenge synes svampen virker spennende. Jeg fukter den i vann slik at svampen er myk, deretter masserer jeg huden i sirkelbevegelser og skylder ansiktet i lunkent vann. Svampen etterlater huden ren og frisk. Helt tilslutt smører jeg huden inn i Korres Almond blossom moisturising cream. En fet krem som kun inneholder naturlige produkter. 

- - -


- - -

Med årene har jeg blitt mer og mer opptatt av skjønnhets produkter. Og det er ikke å legge skjul på at jeg er blodfan av The Kardashian´s. Da jeg så produktene til de berømte søstrene på Vita måtte jeg bare kjøpe med meg noe hjem. Jeg kjøpte med meg denne lille saken som er en smooth styler blow dry cream. En krem som skal gjøre håret mykt, eliminere frizz og krusete hår og hjelpe mot uttørking og slitasje fra varmeverktøy. Kremen dufter av en nydelig blanding av krydder. Den inneholder black seed oil, som er en eksotisk olje som er kjent for å gjøre håret mykt, smidig og glansfullt. Nå dufter håret mitt alltid friskt og godt.

- - -


- - -

Det er vår og solen titter mer og mer frem for hver dag. I går fikk jeg fikset litt på sveisen. Jeg har bare klippet det litt opp, og nå mangler det bare litt striping så er sommerhåret på plass. Ser nesten ut som at jeg har ombre nå, hehe. Dagene går så fort og med mye på planene er det ikke mye tid til frisørbesøk. Men nå kjenner jeg det er på tide med litt oppfriskning i fargen. 

Skinnjakke - Mango // Topp - Bikbok // Klokke - Komono 

- - -

 

 
 

 

Endelig kom pakken jeg har ventet på i en evighet. Kylie lip kit-et jeg har ventet på helt siden jeg bestilte det kom i posten på tirsdag. Jeg har vært veldig spent på fargen, og på om den i det hele tatt kom til å bli noe jeg ville like. Siden de jeg ville ha var utsolgt gikk jeg for fargen True Brown K, som er en veldig spesiell farge. Den er veldig unik og annerledes, og jeg har aldri sett noen lignende farge før. Fargen er så mørk brun at den nesten kan se litt svart ut. Den blir nok ikke brukt til hverdags, men når jeg skal pynte meg er dette blitt en klar favoritt. 

Jeg har også vært veldig usikker på om jeg i det heletatt kom til å fa den. Men med en gang jeg bestilte produktet fikk jeg en ordrebekreftelse og bare noen timer seinere fikk jeg beskjed om at pakken var sendt. Og etter bare noen uker fikk jeg pakken i posten. Lip kit-et koster faktisk ikke mer enn 29 dollar, og det ble litt over 40 dollar ( som er litt under 400kr) tilsammen med frakten. Jeg fikk også med en liten hilsen fra "Kylie" som blandt annet ønsket meg en "happy valentine". Jeg er blitt helt hektet på denne lipglossen og håper jeg vil få muligheten til å kjøpe noen flere farger.

  

 

Fine neglelakker er noe av det fineste jeg vet. Når neglene er perfekte, blir antrekket så mye finere. Og noe av det værste jeg vet er når neglelakken begynner å flasse av og når neglene ikke er på stell. Jeg har lenge leitet etter den perfekte neglelakken som holder seg fin i flere dager, og trodde at Essie var det beste jeg kunne finne, men etter å ha prøvd ut Hennes og Mauritz sine nye neglelakker har disse blitt en favoritt. Neglelakkene holder seg fin i flere dager, er lett å fjerne og kommer i utrolig mange fine farger til den utrolige prisen 49,90,-. På bildene ser dere mine favoritter ♥ 

- - -

Hei snuppiser, i dag var jeg faktisk ikke hjemme fra skolen før klokken var 6. Og som alle andre dager denne uken, var det tungt da vekkerklokken ringte i morges. Men det er onsdag og bare to dager til jeg reiser. Det blir så deilig å reise igjen. Masse shopping, god mat og ikke minst venninnekos. En koselig helg blir det hvertfall.

I dag hadde jeg en lang dag på skolen. Timene gikk så seint og det eneste jeg ville var å komme meg hjem så fort som mulig. I Bergen blir det bare kaldere og kaldere om kveldene og været har skiftet mellom iskaldt og regn, mye regn. Og selvfølgelig var jeg så dum og tok på meg regnjakken siden det alltid regner her (typisk meg). Så jeg kan ikke si noe annet enn at turen fra busstoppet og hjem som forsåvidt bare tar 5 minutter, var sinnsykt kald. Når jeg kom hjem var jeg både utslitt og iskald. Så da var det eneste som stod i hodet på meg at jeg trengte meg en lang og varm dusj. Etter en lang dusj, bare for å få en skikkelig avslappende følelse, lagde jeg meg en helt super ansiktsmaske av avokado og honning. Så lett og så god. 

Jeg moste sammen en halv avokado og litt honning. Dette ble en fin røre som jeg smurte i fjeset. Det ble veldig mye igjen, men dette kan du bruke på andre deler av kroppen, spise den eller sette den i kjøleskapet i håp om at den ikke blir brun. Ha en fin kveld.
Heisann! Nå er det ca. en uke siden jeg begynte med vippeserum. Vippene bare gror og gror. De er ikke blitt så mye lengre, men de er blitt tykkere og kanskje litt mørkere. Nå skulle det jo ta 3-6 uker før man fikk skikkelig effekt. Men jeg synes bare det er så gøy når jeg faktisk merker forskjellen. Det eneste som er negativt med serumet er at jeg kan begynne å klø akkurat når jeg har påført serumet og jeg er av og til litt rød på øyelokkene når jeg våkner. Men dette er visst normalt så det går nok over. 

Slik ser vippene min ut nå. 
 


Healthy happy hair

- - -

Hår har alltid vært en viktig ting for meg. Og jo eldre jeg blir merker jeg hvor viktig det er å holde håret sunt og friskt. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan jeg pleier håret mitt.

Cocosa - Kokosnøtt kan brukes til veldig mye. Og denne kokosoljen kan både spises og brukes til hårkur. Jeg har merket at håret mitt reagerer veldig bra sammen med kokosnøtt. Det blir veldig mykt og jeg føler at håret styrkes. Også gir jo kokos håret en herlig lukt. Du får tak i cocosa i de fleste helsekostbutikker og på nettet. Jeg kurer håret innimellom når jeg har litt ekstra tid. Da tar jeg en liten dæsj med kokosolje og smører det godt inn i tuppene og litt oppover i håret. Så lar jeg dette virke mens jeg gjerne fikser neglene eller gjør andre ting.

L`Oréal Professionnel Silver Shampoo - Denne shampooen kom akkurat i posten, så jeg har ikke fått testen den skikkelig. Nå etter jeg stripet håret lysere trenger stripene ekstra pleie for å "holde" på fargen lengre. Shampooen skal fjerne det gule skjæret i håret og gjøre fargene klarere og renere. Jeg gleder meg til å teste denne. 

Biosilk Silk Therapy Treatment - Denne lille saken har jeg brukt i flere år. Men det er ikke før nå jeg har startet å bruke den hver morgen. Denne påfører jeg enten rett i nydusjet, vått hår eller etter jeg har strittet og ordnet håret mitt. En liten dråpe holder i massevis! Jeg tar en liten dråpe, gnir det i hendene og grer fingrene lett gjennom håret. Den skal reparere, mykgjør og beskytter håret for blandt annet varme, kulde og forurensning. Jeg elsker hvordan den gir håret glans og roer ned alle flisene i håret. Etter at jeg har rettet håret kommer gjerne alle "flisene" i håret frem, og da funker Biosilken som bare det. 

Kerastase Resistance Ciment Termique - Dette er en varmebeskyttende melk til håret. Jeg har hatt den samme flasken i evigheter og det er enda masse igjen. Jeg påfører den i vått hår, hver gang jeg har dusjet. 

_ _ _ 

Ahh jeg kan virkelig ikke forklare hvor deilig det var å bli skikkelig blond igjen. Jeg bestemte meg for noen år siden at jeg ville stripe håret blondere.

Og vips var jeg bitt av basillen. Jeg har alltid hatt en blond farge, men ikke skikkelig lys slik som jeg har nå. Det har vært en gang at jeg ville prøve noe nytt.

Da endte jeg opp med en slags brun farge som jeg virkelig ikke kledde. Og etter det har jeg ikke gjort noe med håret.

Hehe, jeg tror det nærmer seg snart et år siden jeg har gjort noe som helst med det. Men nå er det både klippet og stripet.

Håret er så godt som nytt og det føles helt fantastisk!  

 


Jeg tror alle jenter drømmer om lengre og fyldigere vipper. Vippene mine er blitt ganske korte etter at jeg hadde vippe-extensions i en periode. Og nå følte jeg at jeg var nødt å skaffe meg et selv. Jeg har lenge vurdert å kjøpe meg et vippeserum, men jeg har aldri fått gjort det. Men etter alt jeg har hørt, om alle som måtte stoppe med serum fordi vippene ble for lange, var jeg nødt å kjøpe meg et jeg også. 

Dette vippeserumet fra iGlow skal gjøre vippene dine lengre, fyldigere og mørkere på bare 3 til 8 uker! Det kan til og med brukes på brynene. Jeg fikk det nå nettopp så jeg har bare brukt det i 2 dager nå. Men bare etter første påføring kunne jeg merke forskjell. Vippene var lengre enn de var kvelden før. Dette er kanskje utenkelig men det er faktisk sant. Noe som gjør serumet enda bedre er at det kun inneholder naturlige stoffer. Dette produktet er en klar vinner hos meg.  

Det beste med alt er at det nå koster 499kr. Kjøper du to får du de for 898kr, da sparer du 100kr. Du finner produktet med å trykke HER.Hvordan bruke serumet

Du skal påføre produktet før du legger deg, hver kveld til du har oppnådd den lengden du ønsker. Når vippene er slik du ønsker, holder det at det påføres 2-4 ganger i uken. Du legger en tynn stripe, akkurat som en eyeliner, langs vippekanten. Dypper du den en gang skal dette være nok til begge øynene. Husk at vippene gror ikke fortere om du bruker mer enn du skal. 

Her er vippene mine med og uten mascara før jeg begynte med vippeserum. Jeg har veldig lyse vipper og jeg gleder meg til å se om de faktisk blir mørkere. 
Mathilde Oddekalv
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits