For en fin forestilling i går. Jeg elsker jo filmen Mamma Mia, så dette var en fantastisk opplevelse. Broadway var veldig annerledes enn det jeg hadde trodd. Det var en lite og ganske harry. Og vi var vell de eneste som hadde på oss kjoler, hah. Forestillingen var nydelig og skuespillerene var veldig flinke da. Etter den var ferdig gikk vi ut for å spise. Jeg var såå trøtt i går, ubeskrivelig deilig å komme hjem til en varm og god hotellseng. Nå skal vi ut for å shoppe litt mer.
23:05 ♥ I dag tidlig etter at vi hadde fikset oss tok jeg og Vilde turen på Starbucks for å spise oss en deilig frokost. I dag løp jo mamma og Veronica marathon, så da var planen å dra ned til 1avenue for å se på løpet. Vi gikk med Spingtime, som skulle passe på oss. De gikk med oss ned til løpet, der blei vi stående alene i mange timer utenfor macen. Fikk ikke med oss da Veronica løp forbi men fikk et lite glimt av mamma. Det var iskaldt i New York i dag, så vi gikk hjem så fort mamma hadde løpt forbi. Men da hadde Springtime lederen gått så vi måtte finne veien hjem selv. Det gikk overraskende fint og var helt fantastisk deilig å komme hjem. Tok med oss en refreshers very berry hibiscus med på hotellrommet. Nå har vi sett Mamma Mia og fått i oss litt mat, og nå skal vi sove ♥
Photo finish foundation primer fra smashbox, Taxfree i Oslo, 179,- // O-Glow rouge fra smashbox, Taxfree 129,- //

Genser fra Tommy Hilfiger // Skjorte fra Tommy Hilfiger // Sko fra Tommy Hilfiger // 

Pro longwear foundation, $31 // Nocturals brush kit, $49,50 //

Hei! I går var vi jo litt å shoppet i 5 avenue. Fant egentlig ikke så veldig masse. Mamma og Veronica skulle jo løpe maraton i dag så vi kunne ikke gå så veldig lang. Men jeg fikk med meg en liten skatt fra Chanel, men den skal jeg vise i et eget innlegg. I dag når jeg og Vilde var på vei tilbake til hotellet fant vi masse butikker vi skal besøke i morgen. Både Ralph Lauren, Victoria Secret, Zara og en kjempe stor godteributikk i Madison street tror jeg den var. I kveld skal vi på Broadway for å se Mamma Mia, noe som blir helt fantastisk. Alt med denne byen er virkelig en drøm. 
20:57-Hei, nå er det enda kveld her i NYC. Flyet landet rundt kl 14 i Amrikansk tid, og i 17 tiden var vi vell kommet til hotellet. Tidsforskjellen er ca. på 5 timer. Kjenner at jeg sliten ganske mye med det. Dagene er lange og tunge men forferdelig nydelige. Kunne ikke vært på et bedre sted. Alt er fantastisk og folkene er så herlige. Dagen i går gikk egentlig bare ut på å få tak i startnummerene til maratonet og 5 km. Og i dag startet vi dagen med å løpe et løp som gikk i Central Park og heter Dash to the finish line. Veldig bra løp og mye å se på. Det var virkelig en opplevelse for livet. Når vi var ferdig å løpe gikk vi på Starbucks for å få i oss litt mat, før vi fikset oss og tok turen ut for å shoppe i 5.ave. Det er en gate full av store merkebutikker som Gucci, Louis Vuitton, Chanel osv. Fikk kjøpt meg en del ting som jeg skal vise dere snart ♥ Gleder meg veldig til å vise dere det.  

Meg og Vilde 

En liten ting fra Chanel fikk bli med meg hjem i dag også ♥

Veronica og mamma på Chanel 

Fant meg en ny favoritt på Starbucks jeg må dele med dere! Og det er denne refreshers cool lime som den heter. Såå utrolig god ♥ Skal du innom Starbucks så prøv ut denne!Bilder og innlegg blir sikkert veldig rot nå i begynnelsen men det vil komme seg etter hvert. Nå skal jeg få meg noen timer søvn før det blir maraton på mamma, og Veronica og Mamma Mia på Bradway i morgen kveld. 


Mathilde Oddekalv
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits