Hei snuppiser, i dag var jeg faktisk ikke hjemme fra skolen før klokken var 6. Og som alle andre dager denne uken, var det tungt da vekkerklokken ringte i morges. Men det er onsdag og bare to dager til jeg reiser. Det blir så deilig å reise igjen. Masse shopping, god mat og ikke minst venninnekos. En koselig helg blir det hvertfall.

I dag hadde jeg en lang dag på skolen. Timene gikk så seint og det eneste jeg ville var å komme meg hjem så fort som mulig. I Bergen blir det bare kaldere og kaldere om kveldene og været har skiftet mellom iskaldt og regn, mye regn. Og selvfølgelig var jeg så dum og tok på meg regnjakken siden det alltid regner her (typisk meg). Så jeg kan ikke si noe annet enn at turen fra busstoppet og hjem som forsåvidt bare tar 5 minutter, var sinnsykt kald. Når jeg kom hjem var jeg både utslitt og iskald. Så da var det eneste som stod i hodet på meg at jeg trengte meg en lang og varm dusj. Etter en lang dusj, bare for å få en skikkelig avslappende følelse, lagde jeg meg en helt super ansiktsmaske av avokado og honning. Så lett og så god. 

Jeg moste sammen en halv avokado og litt honning. Dette ble en fin røre som jeg smurte i fjeset. Det ble veldig mye igjen, men dette kan du bruke på andre deler av kroppen, spise den eller sette den i kjøleskapet i håp om at den ikke blir brun. Ha en fin kveld.
- - -

Genseren er fra Bikbok Heihei! Etter en rolig helg på hytten med familien, kom mandagen brått på. Det var ekstra tungt da vekkerklokken ringte i dag tidlig. Heldigvis var skoledag ferdig allerede kvart på tolv. En ekstra motivator denne uken er at på fredag drar jeg til London, wiii! Vi reiser etter skolen og flyet hjem går rundt klokken ni på søndagen. Dette er noe jeg har gledet meg til i en evighet. Jeg har aldri vært i London før så jeg ser frem til mye god mat og ikke minst shopping ♥ Heisann, i dag regner det skikkelig her i Bergen. Og når været er dårlig er det lett for at humøret følger etter. Men da er det ekstra viktig å slappe av og kose seg. Så i dag etter skolen prøvde jeg ut noe nytt. Nemlig agurk med mager kyllingost og druer. Det smakte faktisk overraskende godt, også er det jo ganske sunt. Et lite tips når du har lyst på noe annet enn det du pleier å spise. Nå må jeg skrive ferdig en engelsk innlevering og komme igang med å øve til prøve i samfunnsfag.     Genser - Lindex / Bukse - Monki / Belte - Mango / Sko - Tiger of Sweden / Jakke - Dry Lake


Kåpe - Selected / Genser - Bikbok / Hårbøyle - Hm / Bukse - Bikbok

- - -

Heei, nå har jeg akkurat ferdig på trening og sitter nå med macen på fanget og tekoppen i hånden. Over ser dere antrekket mitt fra i dag. Ull på ull måtte til i dag da gradene synker mer og mer for hver morgen. Så da var det ikke et vanskelig valg hva jeg burde ha på meg. Hei fininger! I dag er det mandag, og det betyr en ny uke. Hver mandag har vi halv dag på skolen, så i dag var jeg ferdig kvart på tolv. Deilig! En tøff start på uken med matte i 3 timer, men det hjelper at vi slutter kvart på tolv. I dag ble det hjemmelagde knekkebrød med avokado, skinke og agurk til lunsj. En god start på mandagen. Nå er det lekser og trening som står for tur. Ha en fin dag!


- - - 

Bukse - Bikbok / Sko - Adidas superstar / Genser - Bikbok / Jakke - Arnie Says / Hårbøyle - Hm / Veske - Mansur Gavriel 

Ha en fin fredag ♥


I en travel hverdag er det ikke alltid like lett å tenke sunt. Og for meg som både har en veldig travel hverdag og er opptatt av å spise sunt kan dette bli krevende til tider. Men nå har det kommet en super pasta variant i butikkene. Nemlig fersk grønnsakspasta fra Toro. Den kommer i blomkål, erter og brokkoli og gulrot. Hvem hadde tenkt at det kunne være så lett å spise grønnsaker. Disse pastaene smaker verken grønnsaker og inneholder hele 40% grønnsaker. Og det beste av alt er at det bare tar 1 minutt før pastaen er ferdig. Min personlige favoritt er brokkoli og erter. Jeg synes egentlig ikke at noen av de smaker noe særlig annerledes, men det er bare noe med denne grønne pastaen som jeg virkelig liker. Jeg har faktisk ikke spist noe annet enn pasta hele denne uken, hehe. Tror det er blitt min nye favoritt middag. 


God morgen! I dag våknet jeg godt og uthvilt litt før klokken 12. I dag skal jeg bare slappe av, jobbe med skolefag og trene. Det er så deilig med slike dager av og til. Og jeg trenger en dag for å komme skikkelig i gang med skolen igjen. Har vært litt slapp etter høstferien. Men nå skal alt ordnes og jeg skal få skikkelig kontroll på lekser og skole igjen. 
Ha en fin dag! 

Hei snuppiser, jeg kom over et skikkelig stilig interiørtips her om dagen som jeg gjerne ville dele med dere. Så enkelt og så fint. Jeg elsker magasiner og at jeg kan bruke de i interiør. Nå henger det nyeste Det Nye magasinet på veggen min. Jeg kjøpte kleshengeren på Tgr for 15 kr. Disse kleshengerne i metall er jo blitt veldig populært nå den siste tiden. Både i hvit, gull eller kobber som er super hot nå. Så da er det bare å kjøpe seg en eller flere kleshengere og mikse og matche med blader eller kanskje aviser. 

Lykke til 

 


Bikbok / Acne 

Ahh i dag var det et nydelig vær i Bergen. Det var ganske kaldt men solen var varm og god. Så i dag tok jeg på meg en strikkegenser og et godt ullskjerf. Og endelig kunne jeg kjenne at høstkulden begynner å snike seg på. Så i dag ville jeg vise dere mine favoritt strikkegensere i klesskapet. Jeg har to klare favoritter, og det er den nye turtleneck strikken fra Bikbok og denne genseren fra Acne. Acne strikken fikk jeg til jul for to år siden. Det tok litt tid før jeg likte den og nå blir den bare finere og finere for hver gang jeg ser på den. Jeg er ikke så flink å kjøpe meg disse dyre strikkene. Og synes gjerne det kan bli litt dyrt og ender derfor gjerne opp med mange gensere jeg ikke en gang liker (hehe). Men når man bruker en genser så mye som jeg har brukt denne mørkegrå, blir det ikke så dyrt på sikt. For meg er den verdt alle pengene og tror jeg snart skal spante på meg en ny, men kanskje en annen modell eller et annet merke. Men nå er det jo snart jul og bursdag for meg, tjoho. 


Ha en fin kveld fininger


Heisann! Nå er det ca. en uke siden jeg begynte med vippeserum. Vippene bare gror og gror. De er ikke blitt så mye lengre, men de er blitt tykkere og kanskje litt mørkere. Nå skulle det jo ta 3-6 uker før man fikk skikkelig effekt. Men jeg synes bare det er så gøy når jeg faktisk merker forskjellen. Det eneste som er negativt med serumet er at jeg kan begynne å klø akkurat når jeg har påført serumet og jeg er av og til litt rød på øyelokkene når jeg våkner. Men dette er visst normalt så det går nok over. 

Slik ser vippene min ut nå. 
 


Healthy happy hair

- - -

Hår har alltid vært en viktig ting for meg. Og jo eldre jeg blir merker jeg hvor viktig det er å holde håret sunt og friskt. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan jeg pleier håret mitt.

Cocosa - Kokosnøtt kan brukes til veldig mye. Og denne kokosoljen kan både spises og brukes til hårkur. Jeg har merket at håret mitt reagerer veldig bra sammen med kokosnøtt. Det blir veldig mykt og jeg føler at håret styrkes. Også gir jo kokos håret en herlig lukt. Du får tak i cocosa i de fleste helsekostbutikker og på nettet. Jeg kurer håret innimellom når jeg har litt ekstra tid. Da tar jeg en liten dæsj med kokosolje og smører det godt inn i tuppene og litt oppover i håret. Så lar jeg dette virke mens jeg gjerne fikser neglene eller gjør andre ting.

L`Oréal Professionnel Silver Shampoo - Denne shampooen kom akkurat i posten, så jeg har ikke fått testen den skikkelig. Nå etter jeg stripet håret lysere trenger stripene ekstra pleie for å "holde" på fargen lengre. Shampooen skal fjerne det gule skjæret i håret og gjøre fargene klarere og renere. Jeg gleder meg til å teste denne. 

Biosilk Silk Therapy Treatment - Denne lille saken har jeg brukt i flere år. Men det er ikke før nå jeg har startet å bruke den hver morgen. Denne påfører jeg enten rett i nydusjet, vått hår eller etter jeg har strittet og ordnet håret mitt. En liten dråpe holder i massevis! Jeg tar en liten dråpe, gnir det i hendene og grer fingrene lett gjennom håret. Den skal reparere, mykgjør og beskytter håret for blandt annet varme, kulde og forurensning. Jeg elsker hvordan den gir håret glans og roer ned alle flisene i håret. Etter at jeg har rettet håret kommer gjerne alle "flisene" i håret frem, og da funker Biosilken som bare det. 

Kerastase Resistance Ciment Termique - Dette er en varmebeskyttende melk til håret. Jeg har hatt den samme flasken i evigheter og det er enda masse igjen. Jeg påfører den i vått hår, hver gang jeg har dusjet. 


- - -

/ Pants - Bikbok / Shoes - Adidas Superstar / Sweater - Bikbok / Bucket Bag - Mansur Gavriel /

 
 

- - -

Ingredients

Isbergsalat

Paprika

Fetaost original

En halv kyllingfile

En halv pakke byggryn

Tomat

 

 - - -


/ Jakke fra Dry Lake /

- - -

Endelig! Jeg har lenge siklet på disse fuskepels jakkene, men aldri funnet den perfekte. Men i går da jeg var innom Infinity fikk jeg øye på denne nydeligheten. Og da var jeg solgt. Denne jakken er virkelig en stor favoritt i klesskapet og skal bli brukt mye nå når vinteren nærmer seg mer og mer for hver dag som går. Jeg er helt forelsket, og jakken blir bare finere og finere for hver gang jeg ser på den. 

 

 


- - -

The faux fur jacket


- - -

Heihei, i dag hadde jeg vekkerklokken på til klokken 9. Jeg skulle på en crossfit time som begynte klokken

10. Det er så deilig når du er ferdig med dagens trening før klokken slår 12. Nå har jeg akkurat dusjet og spist en deilig frokost.

Jeg er ikke fan av å spise før jeg trener så da venter jeg heller til jeg kommer hjem og lager meg noe digg.

Og i dag ble det en sunn pastasalat med kylling og en slags hjemmelaget dressing.

 

Ingredients

Isbergsalat

Pastaskruer (fullkorn)

En halv kyllingfile

Mager kesam

Salt og pepper

Hvitløk

Saften av en halv lime

 

For å lage denne dressingen rører du bare sammen mager kesam, salt og pepper,

litt hvitløkskrydder og klemmer ut saften av en halv lime. 

 

 _ _ _ 

Ahh jeg kan virkelig ikke forklare hvor deilig det var å bli skikkelig blond igjen. Jeg bestemte meg for noen år siden at jeg ville stripe håret blondere.

Og vips var jeg bitt av basillen. Jeg har alltid hatt en blond farge, men ikke skikkelig lys slik som jeg har nå. Det har vært en gang at jeg ville prøve noe nytt.

Da endte jeg opp med en slags brun farge som jeg virkelig ikke kledde. Og etter det har jeg ikke gjort noe med håret.

Hehe, jeg tror det nærmer seg snart et år siden jeg har gjort noe som helst med det. Men nå er det både klippet og stripet.

Håret er så godt som nytt og det føles helt fantastisk!  

 


Genseren fra Acne / Bukse fra Bikbok 


Jeg tror alle jenter drømmer om lengre og fyldigere vipper. Vippene mine er blitt ganske korte etter at jeg hadde vippe-extensions i en periode. Og nå følte jeg at jeg var nødt å skaffe meg et selv. Jeg har lenge vurdert å kjøpe meg et vippeserum, men jeg har aldri fått gjort det. Men etter alt jeg har hørt, om alle som måtte stoppe med serum fordi vippene ble for lange, var jeg nødt å kjøpe meg et jeg også. 

Dette vippeserumet fra iGlow skal gjøre vippene dine lengre, fyldigere og mørkere på bare 3 til 8 uker! Det kan til og med brukes på brynene. Jeg fikk det nå nettopp så jeg har bare brukt det i 2 dager nå. Men bare etter første påføring kunne jeg merke forskjell. Vippene var lengre enn de var kvelden før. Dette er kanskje utenkelig men det er faktisk sant. Noe som gjør serumet enda bedre er at det kun inneholder naturlige stoffer. Dette produktet er en klar vinner hos meg.  

Det beste med alt er at det nå koster 499kr. Kjøper du to får du de for 898kr, da sparer du 100kr. Du finner produktet med å trykke HER.Hvordan bruke serumet

Du skal påføre produktet før du legger deg, hver kveld til du har oppnådd den lengden du ønsker. Når vippene er slik du ønsker, holder det at det påføres 2-4 ganger i uken. Du legger en tynn stripe, akkurat som en eyeliner, langs vippekanten. Dypper du den en gang skal dette være nok til begge øynene. Husk at vippene gror ikke fortere om du bruker mer enn du skal. 

Her er vippene mine med og uten mascara før jeg begynte med vippeserum. Jeg har veldig lyse vipper og jeg gleder meg til å se om de faktisk blir mørkere. 


Ditt navn her
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits