Wii! På fredag reiser jeg til New York! Hvor sykt er ikke det? Jeg skal være der i ca. en uke. Så ubeskrivelig deilig det skal bli. Jeg skal løpe 5 km i Central Park, se mamma mia på Broadway, bo på Manhattan og ikke minst shoppe. New York blir en drøm ♥ 

Hei! I dag kl 11 hadde jeg og min mor time hos frisøren. Jeg har stripet håret litt lysere og klippet litt tupper. Er skikkelig fornøyd! Håret er såå deilig og ikke minst lyst. Har alltid vært veldig forsiktig med håret og har alltid vært veldig pysete. Men det var min søster som stripet det, og jeg vet hun er flink så det var ikke så veldig skummelt. 


Hva inspirerer deg til å trene? Jeg vil jobbe innen trening og jeg ser for meg at fremtiden min er fyllt med trening. Så derfor er det viktig for meg å lære så mye som mulig. Jeg liker også veldig godt å holde meg i form, så om jeg går en dag uten trening påvirker veldig humøret mitt. Jeg elsker å lære nye ting og vil alltid være best i alt, og jeg lærer nye ting så og si hver dag på trening. Det er vell det som inspirer meg! Ellers så leser jeg og ser på youtube videoer om trening og crossfit.Er det noen du ser opp til?  Egentlig så gjør jeg ikke det! Har alltid hatt en person som betyr masse for meg som jeg har sett opp til siden jeg var liten, men det vil jeg ikke dele på bloggen. 

Hvorfor begynte du å blogge? Det begynte vell egentlig med at det virket kult. Nå blogger jeg fordi jeg elsker å ta bilder og blogging har alltid fått meg til å tenke på andre ting! Med andre ord, terapi. 

Hva gjør du på fritiden? På fritiden min trener jeg crossfit, løper, henger med venner og jobber med skolen. 

Hva er din beste/verste side? Min beste side er kanskje det at jeg elsker å hjelpe andre! Ihvertfall de jeg er glad i. Ellers så er kanskje min beste side at jeg elsker trening og vil lære alt jeg kan lære. Min verste side er vell at jeg ikke er så flink til å vise eller snakke om følelser. Spør du meg ikke, får du heller ikke vite noe, så lenge du ikke er av mine aller nærmeste. 

Hvem er dine beste venner? Jeg er utrolig glad i mine bestevenner og de som er mine bestevenner vet det. 

Er du bortskjemt? Både og! 

Hva er bra i livet ditt nå? Hah! Akkurat nå er det mine venner som alltid stiller opp for meg uansett, og treningen selvfølgelig!

3 positive ting om deg selv? Jeg elsker å trene, er det noe jeg vil får jeg det alltid til (som oftest) og kanskje det at jeg er bestevenn med min mor, noe som gjør hverdagen og livet mitt generelt mye, mye lettere. 

Hvilke blogger leser du? Auroramohn, Andreabadendyck, Annijor og L0ve

Hvilket kamera bruker du? Hah! Bruker canon 550D! Begynner å bli ganske gammelt nå.

Hva er det beste med å blogge? Det beste med å blogge er det at det funker akkurat som terapi! Hah, morsomt men sant.

Beskriv deg med 3 ord? Trening, følsom og perfeksjonist! Også må vi ikke glemme at jeg er veldig jentete :)

Hva er din sivilstatus? Singel.

Hva foretrekker du mest av jordbær og bringebær? JORDBÆR! Uansett.Du har sykt bra kropp! Vil du legge ut en treningsvideo med treningsrutinen din? Tusen takk skjønne deg! Kan skrive ett innlegg om det, men tror ikke det blir noen video. 

Kan du skrive innlegg om mat du spiser før trening, etter trening, til frokost, lunsj og middag? Kan skrive ett eget innlegg om det! Men jeg spiser som oftest egg, knekkebrød eller vanilje kesam til frokost, på skolen spiser jeg ett eller annet i kantinen også spiser jeg ingenting før trening, spiser når jeg kommer hjem om kvelden eller kjøper meg noe om jeg blir sulten. Rutingen min på mat er ganske dårlig nå men jeg jobber med saken. 

Hvilken størrelse har du i Jones + Jones kjolen din? Den er i str S! Men mormor måtte sy den litt inn! 

Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? Eller lage skjortevideo? KAN NOEN FORKLARE HVA EN SKJORTEVIDEO ER?! Hah, har sikkert fått dette spørsmålet 15 ganger nå! Jeg bruker ikke skjorte oppi jeans med belte til! 

Hvilket program/nettsted bruker du for å sette sammen de bildene???? :) Jeg bruker picmonkey.com for å sette sammen bilder! 

Du har sykt mange fine kjoler! Kan du lage video av dine favorittkjoler? Tusen takk! Jeg kan sikkert ta noen bilder av favoritt kjolene mine så fort kameraet mitt er tilbake.

Du har den fineste kroppen må jeg først si! Misunnelig. Kan du lage hjemmevideo der du kan vise oss lette øvelser til å begynne med? Tusen, tusen takk søte deg! Jeg er ikke så glad i å lage videoer så jeg kan heller skrive et innlegg til dere. 

Hvor kjøper du treningstøy? Kjøper egentlig treningstøy overalt! Men går vell mest i XXL.Kan du lage video av treningsbuksene der du vider når du har de på deg? (og sier størrelser osv) Kan skrive et innlegg om det og ta med bilder osv. 


Hei! Nå kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde. Så om det er noe du lurer på så er det bare til å legge igjen en kommentar ♥


Ditt navn her
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits