Veske - Mansur Gavriel / Bukse - Monki / Belte - Mango / Jakke - Bikbok

Heihei, rommet mitt er ikke så mye å skryte over akkurat nå. Jeg har ikke så veldig mye ting her inne og venter egentlig bare på å få pusset opp her. Men før jeg kan fylle rommet med nye ting trenger det et nytt strøk med maling. Ønsker meg mer hvite vegger. Jeg valgte en slags hvitfarge med noe gul/brun toner i da jeg fikset rommet mitt sist. Nå ønsker jeg meg et hvit rom med mye lyse møbler og ikke så mye "stæsj". Det er ikke så mye jeg skal endre på men er en del småting jeg ikke er så fornøyd med. Gleder meg til å vise dere hvordan det blir. 


Skolevesken - Min absolutte favoritt er jo Mansur Gavriel vesken min. Den er bare helt enkel men samtidig helt nydelig. Jeg hadde ventet en evighet på denne vesken. Og jeg husker at jeg heiv meg på første tog til byn da jeg fikk melding om at den endelig var kommet inn igjen. Dessverre kan denne bli litt liten når jeg må ha med meg data, bøker og andre skolesaker. Men da er Amanda sekken eller vesken min fra Day Birger et Mikkelsen et supert alternativ.  Denne sekken har jeg hatt i flere år. Fikk den av mamma da jeg gikk på barneskolen og jeg bruker den fortsatt. Vesken har jeg faktisk akkurat kjøpt. Jeg trengte en veske som hadde stor nok plass til alt jeg trengte til skolen. Og da var denne perfekt! Her får jeg plass til alt jeg trenger og litt mer. Bestillte denne fra Nelly til kun 350 kr. Du finner vesken HERSminkesaker - Jeg har nesten alltid med meg en liten sminkemappe med alle nødvendighetene jeg kan få bruk for. Her har jeg med meg bronzer, concealer, øyenbrynspenn, lipgloss, lipliner, Carmex og tamponger. Jeg bruker nesten aldri noe som er oppi denne, men jeg er blitt helt avhengig av å vite at den er der (haha). "Sminkemappen" jeg bruker er egentlig en clutch som jeg fikk da jeg kjøpte Mansur Gavriel vesken. 

Skjerf - Nå som det begynner å bli kaldere ute blir det også kaldere inne. Og da pleier jeg å ta med meg et stort skjerf som jeg kan surre rundt meg om det skulle bli for kaldt. Dette skjerfet som jeg kjøpte på Retro i fjor er min favoritt. Det er kjempe stort og laget av ull, slik at det holder godt på varmen. 

Lommebok - Lommeboken er også viktig. Her har jeg førerkortet, studentbeviset, minibankkortet og en haug med studentkuponger, haha. Lommeboken jeg bruker fast er fra Marc Jackobs.

Antibac - Antibac er alltid smart å ha med seg. Denne er med kokosnøtt lukt og er fra The Body Shop. 

Penal - "Penalet" mitt er egentlig en veske jeg kjøpte på Day Birger et Mikkelsen. Jeg har aldri fått brukt det så da kunne det like godt bli brukt som penal. 

Skolebøker - Skolebøker og Macbooken må jeg alltid ha med meg når vi har fag. Men heldigvis har vi bare max to fag hver dag, så det blir ikke så mye bøker å dra på. Skolemat - Hehe! Ja jeg er den freaken som alltid har med seg mat hjemmefra. Jeg har nesten med meg mat hjemmefra hver eneste dag. Men ender som oftest opp med å kjøpe mat, uheldigvis. Jeg bruker alt for mye penger på mat, som jeg kan få gratis hjemme. 

Hårbørste - Hårbørste og hårstrikk må jeg ha med meg. Jeg har et typisk nordisk hår som lett floker seg. Og da blir jeg avhengig av hårbørste. Hårstrikk er godt å ha med seg om man skulle fa en dårlig hårdag. 
Heisann, på søndag var jeg jo på loppemarked. Og da fikk jeg med meg tre nye skatter. Et pannebånd, skinnskjørt og en rød clutch fikk bli med meg hjem. Jeg elsker alle tingene like mye og er super fornøyd. 

 
Heisann, i dag var jeg, Ronja og Ida på Møhlenpris for å selge litt gamle klær. Det var veldig lite folk der i dag så vi fikk i solgt så mye. Men gøy var det uansett. Tror jeg brukte mer penger enn jeg fikk, hehe. Var veldig mye fine klær og jeg fikk med meg hele tre nye skatter hjem. Tenkte jeg kunne vise dere de i et eget innlegg i morgen. Jeg elsker virkelig loppemarked og alt som er vintage. Og det å selge sine egne klær var faktisk veldig gøy. Og siden vi ikke fikk solgt så veldig mye, så er vi tilbake allerede neste søndag. Så om dere er interessert så er det bare å ta turen. Hver søndag er det nemlig åpent for alle som vil selge unna gammelt skrot. Vi står på parkeringsplassen utenfor Kaffebrenneriet på Møhlenpris sammen med mange andre fra kl 12 til 17.

Håper dere har hatt en kjempe fin helg, natti  Bilder fra en koselig kveld sammen med jentene ♥

Smykke - Vrimmel / Topp - Bikbok / Pannebånd - Hm / Bukse - Bikbok / Belte - Isabel Marant / Klokke - Casio / Sko - Birkenstock

 

Håper dere får en fin kveld ♥klokken er fra merke Komono og er kjøpt på Regn til 799,-


Jakke - Hm // Veske - Michael Kors / Bukse - Monki / Klokke - Casio / Armbånd - Michael Kors / Genser - J. Lindeberg

Innkjøpet kommer seinere  
I samarbeid med Rabble

Hei! Nå som høsten nærmer seg har jeg plukket ut noen av mine favoritter. Jeg setter min elsk på basisplagg som store, grå strikkegensere. Ingenting slår den perfekte strikkegenseren eller den perfekte ullkåpen. Og jeg kjenner at jeg gleder meg til temperaturen blir litt lavere og tiden for store ullkåper og ullgensere er i gang for fullt. Her er mine favoritter fra Urban outfitters, Nelly og Asos. Men før dere klikker hjem noen bør dere ta en titt på rabattkodene hos rabble. Du finner rabattkodene for butikkene ved å klikke på teksten over bildekollasjene.  

HER / HER / HER

HER / HER / HER

HER / HER / HER

HER / HER / HER

HER / HER / HER

HER / HER / HER

Skjørt / Sko / Genser / Kåpe / VeskeKåpeVeske / Skjorte

Et lite tips er å besøke en super nettside som heter Rabble. Her finner du en samling av alle salgene og rabattkodene du kan få på forskjellige nettbutikker som de over. Du finner nettsiden ved å trykke på bildet under.  

Hei allesammen! Vi vet jo alle sammen hvor vanskelig dette her med øyenbryn kan være. Jeg klarer aldri helt å sette meg til ro med en fast øyenbryns rutine. Men jeg tenkte at jeg uansett  kunne vise dere hvordan jeg fikser de til hverdagen.   Produktene jeg bruker er 

 Øyenbrynspenn fra Chanel / Crayon Sourcils / farge Brun Naturel 30

Concealer fra TheBalm / TimeBalm anti-wrinkle / farge Light/medium

Til å påføre concealeren bruker jeg Mac 287 Se Først så børster jeg bare øyenbrynene på plass med øyenbrynsbørsten Deretter markerer jeg øyenbrynene med pennen oppe og nedeSå fyller jeg inn øyenbryneneEtter det børster jeg gjennom øyenbrynene forsiktig for å jevne ut fargen Nå fyller jeg ut enden av øyenbrynene og børster over de igjen. Jeg liker å gjøre endene til sluttEtter dette tegner jeg øyenbrynene litt "lengre" inn mot midtenOgså blender jeg ut fargen med concealeren, slik at den ikke er fargen blir for "hard"

Nå bare "rammer" jeg inn øyenbrynene med concealeren og drar den litt utover

Også gjør jeg bare det samme oppeDette var min øyenbrynsrutine for øyeblikket, men som sagt så endres den med gjevne mellomrom. 

Håper den var nyttig, natti 

 

Til et glass med juice trenger du:

1 lime

1/2 brokkoli

1/4 agurk

1/2 grønn paprika

1/4 isbergsalat

Ha en fin dag 


 
/ Pannebånd - Hm /

/ Jakke - Arnie Says ( HER ) / Smykke - Bjørg / Veske - Mango / Bukse - Bikbok / Sko - Adidas superstar / Genser - J. Lindeberg / Ring - Hm / 

Fra en koselig middag på Dolly med familien ♥
/ Sko - Nike (Huarache) / Skjørt - Stradivarius / Topp - Monki / Veske - Mansur Gavriel / Klokke - Casio / Smykke - Kjøpt på Vrimmel / Kåpe - Bikbok / 


/ Du finner bloppisen min HER /

 
/ Fra Arnie Says - HER /

/ Sko - Reebok / Bukse - Topshop / Veske - Bikbok / Skjorte - Weekday / Solbriller - Ray ban / Klokke - Casio /?


Ditt navn her
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits