Ahh se så mye fint ♥ Acne er seriøst min favoritt butikk. De har så mange utrolig fine skatter. Det er litt dyrt men det ser jeg på som noe positivt ting. Da tenker du gjerne litt ekstra på om du virkelig vil ha det du skal kjøpe og det er ikke sånn at alle har det samme som deg. Mine favoritter akkurat nå er den grå mohair genseren helt oppe i midten. Har elsket den helt siden jeg såg den for første gang. Ellers så er det vel det grå canada skjerfet, den lille svarte vesken nede i høyre hjørne og den grå cardiganen i midten. 

Du finner ACNE her ♥


Hei mine skjønne ♥ I dag var det klar for en ny uke og et nytt treningsprogram. Denne gangen sheiko #39. Meg og Mie var jo med på det avanserte crossfit kurset i går, søndag. Så utrolig koselig og masse nye øvelser som jeg gleder meg til å mestre. Ellers i helgen har jeg vært en tur i byen og gjort alle lekser for neste uke. Dette halvåret har jeg bestemt meg for å satse litt mer på skolen. Noe som alle sier hver gang vi begynner på skolen igjen. Men denne gangen mente jeg det faktisk. Jeg har gått skikkelig inn for å satse på skole og trening. Og dette funker såå bra. Følger med i timer, gjør alle lekser og er forberedt for alle timene og treningen går ganske bra. Jeg har blitt mye flinkere til å sette meg ned å planlegge uken, så jeg er klar for alt som skal skje. Og en ting til, det blei litt styr med kameraet så nå skal jeg ta det med til mamma så skal hun se hva hun kan gjøre med det. Det er såå kjedelig å blogge uten skikkelige bilder. 


Heii! Gud så lei jeg er å ikke kunne bruke kameraet mitt. Gleder meg sånn til å få det tilbake. Det skal bli såå herlig. Har masse inspirasjon til å blogge og ta bilder. Men det er lite å gjøre med det då. I dag fikk jeg overtalt Mie til å bli med meg hjem etter skolen for å spise pannekaker. For også å gå på trening sammen etterpå. Og det blei hun med på. Så da blei det en koselig trening sammen med hun. Etter treningen kom kjæresten på besøk. Var kjempe koselig ♥ Nå skal jeg sove, natta mine skjønne  
Jakke - Monki // Bukse - Acne // Sko - Bianco // Veske - Mango // Skjorte - hm // 

Ahh for en bra dag det har vært idag ♥ Fikk en fantastisk start på dagen. Og når vi kom oss til byen gjorde vi oss fort ferdig, så vi var ferdig til rundt 11 tiden. Så da var det mat med skolen. Etterpå gikk vi ned i alle valgbodene og fikk oss litt informasjon. Når vi var ferdig med alt blei jeg, Ronja og Moira igjen i byen. Jeg kjøpte meg verdens fineste sove skjorte og shorts i rosa. Jentene fikk også kjøpt seg masse fint. 

Ingrid, Ronja, Meg, Simen og Tomas ♥ Meg, Ronja og Ingrid ♥ Min barnslig glede smoothie fra fruktbar

Hadde det utrolig koselig i byen med masse herlige mennesker. Kl 6 kjørte mamma meg på trening. I dag skulle jeg nemlig max løfte i knebøy og markløft. Har gått på sheiko i 4 uker nå. Og denne uken har jeg en fri-uke fra sheiko. Og da var det bare til å gripe sjansen og prøve på noen nye max løft. Og gjett hvem som perset 15 kg i knebøy og 10 kg i markøft da? Jo jeg! Ahh helt sykt. 105 kg i knebøy og 120kg  markøft. Såå deilig å komme over 100 på bøyen. Har ikke energi i kroppen nå. Kjenner at jeg bruker mye energi på å løfte tungt ♥ Nå skal jeg ta meg en deilig dusj før jeg hopper i den nye pysjamasen fra hm, snakkes!

 
God morgen ♥ I dag begynner vi ikke på skolen før i halv 10 tiden. Vi reiser til byen kl 09.20 og skal være der i noen timer for å se på valgboder osv. Vekkerklokken stod på halv 7, så jeg hadde alt for god tid. Så i dag blei det ekstra god tid til å lage frokost og se på Lost. Det er såå koselig å ha god tid om morgenen til seg selv. Det blei en perfekt start på uken spør du meg. Meg og noen venner blir igjen i byen etter skolen. Det skal bli deilig å ta seg en smoothie på wayne`s coffee og bare gå rundt å se i butikker ♥

Hva skal dere i dag?  

Sko - Hm // Skjørt - Hm // Topp Bikbok // Cardigan - Acne // Deksel - Ebay // Smykke - Lindex //

Marlene, Ingrid, Solveig, Vilde og Iselin ♥

Solveig, Mie, Meg og Sine 

Her er den nyedelige bursdags jenten ♥

På mandag blei min skjønne Ingrid 14 år. Og på fredag skulle hun feires. Meg, pluss noen til hadde kjøpt Ingrid ett Acne skjef. Vi fikk masse god mat, kaker og godteri. Det blei en utrolig koselig kveld med mange fantastiske mennesker. Etter bursdagen blei Mie og Solveig med meg hjem. Vi tok oss en koselig tur ut i regnet å rullet litt før vi tok turen i sengen. På lørdag, i går, fikk meg og Mie prøve oss på Fight lab Arna. Masse nye mennesker på ett koselig sted. Etterpå kom kjæresten på besøk før jeg tok bussen til Solveig for å sove der sammen med Mie ♥ Helgen har vært fult med masse sprell, kos og mat. Nå skal det bli deilig med en ny uke. 

Hva har dere gjort på i helgen?


Ditt navn her
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits