Endelig kom skoene i posten! Jeg har vært helt gal etter disse skoene helt siden jeg så de første gangen. Og da jeg fant de perfekte på Zara måtte jeg bare klikke hjem et par. Ballerinas med snøring er super hot denne sommeren. Kombiner de med en søt sommerkjole og en røff skinnjakke og du er god to go. 

 

 Hei sunshines! Etter en lang dag med både skole og bursdagsfeiring for min kjære mamma, er jeg endelig hjemme i min egen seng. Har hatt en fantastisk dag med mamma, min tante og kusine. Så koselig å se familiemedlemmer du gjerne ikke ser hver dag. I helgen feiret vi mammas bursdag sammen med hele familien, med grilling, fint vær og hele familien. Har så masse bilder fra telefonen som jeg ville dele med dere. Ha en fin dag videre! 

 
 
 
 

 

Sommerferien nærmer seg mer og mer for hver dag som går. Jeg har siste vurdering før jeg kan ta "sommerferie" på fredag (om jeg er en av de heldige som slipper eksamen). Med strålende sol ute er det ikke lett å skulle sette seg ned for å lese. Jeg bruker hver minste anledning til å sette meg ut i solen. Bare legge fra meg bøkene i noen minutter, lukke øynene og nyte det fine været.   

 

 

Sko - Birkenstock // Kjole - Just Female // Veske - Calvin Klein // Solbriller - Hm 

 
 
 

Du finner produktene over ved å trykke her og her.

Sommeren nærmer seg med stormskritt og sommerens planer er lagt. Nå lengter jeg etter lange strender, palmer og sommerkjoler. Til uken er det faktisk meldt helt opp til 25 grader her i Bergen. Håper jeg får en liten smakebit på sydenferien her hjemme. Vi har hatt et fantastisk vær her i Bergen de siste ukene. Litt regn innimellom, men når solen har tittet frem har gradene blitt godt over 20. Det eneste jeg vil er å ligge ute i solen hele dagen, grille og bade.

 

 
Ingredients

Frozen raspberries
Frozen pineapple
Coconut drink from GoGreen
Natural yoghurt from Alpro

 
 

 

 

 

 

Helgene er på en måte min tid der jeg kan få gjort det jeg ikke fikk tid til i uken som var. Jeg trives best når jeg er opptatt med noe og har ting jeg må få gjort. Trening er en viktig del av livet mitt, men i hektiske ukedager blir treningene sjeldent slik jeg ønsker. Derfor bruker jeg ofte helgene til å "ta igjen" det jeg ikke fikk gjort i uken som var. Kroppen føles bedre og det gjør også selvtilliten. Gi deg selv en selvtillitsboost og kjør den treningsformen du liker best. For meg er dette løping! Jeg elsker å få ut all energien jeg har i kroppen når jeg først skal trene, og da funker løping best for meg. Nå skal løpeskoene på og jeg skal ut å nyte en god løpeøkt ute.

 
 

Hei sunshines! Det er ikke mye som er bedre enn en skikkelig helge frokost. Jeg er et ordentlig frokostmenneske, men med travle ukedager blir det ikke mye tid å bruke på frokosten. Derfor liker jeg ekstra godt når helgen kommer å unne meg en god og lang frokost. Noe av det beste jeg vet er når jeg tar meg tid til å lage meg en frisk og god juice. Da får kroppen en god start på dagen med masse næringsstoffer og viktige vitaminer, deilig! 

Frokosten min bestod av

- Speilegg med hjemmelagde proteinrundstykker og salat til

- Alpro soya yoghurt naturell med jordbær

- Hjemmepresset juice av rødbeter, gulrøtter og sitron

- Vann med fersk lime

 
 
 

Krøller i håret, sandaler på beina og en hvit sommerkjole henger løst på kroppen. Jeg har helt siden jeg kjente solen varme her i Bergen, vært på utkikk etter den perfekte, hvite sommerkjolen. En kjole jeg kan kombinere med både sandaler eller noen kule boots, med en skinnjakke hengende over skuldrene. Jeg elsker kombinasjonen av søtt og maskulint. I går da jeg var ute å tittet i butikker med min kjære, fant jeg denne fine skatten. Kjolen fant jeg på Vrimmel da jeg var fast bestemt på at jeg måtte ha med meg en sommerkjole hjem. Først var jeg veldig i tvil. Jeg er ikke akkurat jenta som bruker kjoler, og kan faktisk ikke huske sist jeg brukte en kjole. Men nå synes jeg nesten at kjolen blir finere og finere for hver gang jeg ser den. Den hvite kjolen vil bli brukt masse i sommer. En hvit sommerkjole kombinert med en solbrun hud, lekkert! Gleder meg allerede til imorgen da jeg kan bruke den nye kjolen min igjen, hihi.  

  
 


- - -

Søndagene skal brukes for å lade opp til den nye uken. Vekkerklokken skrues av og en sein frokost skal nytes. Nå sitter jeg nydusjet i sengen. Kroppen er smurt inn i en god og fuktighetsgivende krem, mens ansiktet har fått både ansiktsmaske og skrubb. Ansiktsmaske har blitt en fast rutine hos meg hver søndag. Helt siden jeg kjøpte med meg en fersk ansiktsmaske fra Lush da jeg var i Praha for noen år siden, har jeg vært hektet. Nå når sommeren nærmer seg og huden er sliten etter en lang vinter, gikk jeg til innkjøp av en maske som skulle gi mer fukt og gjøre huden frisk. Jeg kjøpte Brazened Honey som inneholder blandt annet limejuice, honning og mandelolje for å friske opp sliten hud. Jeg er in love og gleder meg allerede til å prøve flere.   

- - -
 


- - -

Jeg kan ikke huske sist jeg brukte en naturlig neglelakk. Jeg er avhengig av å ha på meg neglelakk, som oftest i svart eller en nude farge. Denne gangen gikk jeg for en helt naturlig, gjennomsiktig neglelakk. Neglene føles så fresh og jeg digger det! Kanskje dette blir den nye favoritten.

- - -


 
- - -​

Før jeg legger meg er jeg avhengig av å føle at huden er rein. Og jeg legger meg sjeldent med sminken på. Det er ikke så mye hokus pokus med hudrutinen min. Jeg er en stor fan av den klassiske Garnier micellar clansing water, og fjerner både hudsminke og øyesminke med denne. Vannet fjerner sminken superlett og gir huden en ren følelse. Deretter vasker jeg fjeset i lunkent vann. Den populære konjac svampen har vært i vinden en god stund nå, og da jeg var i Italia måtte jeg bare kjøpe med meg en hjem. Jeg har lenge synes svampen virker spennende. Jeg fukter den i vann slik at svampen er myk, deretter masserer jeg huden i sirkelbevegelser og skylder ansiktet i lunkent vann. Svampen etterlater huden ren og frisk. Helt tilslutt smører jeg huden inn i Korres Almond blossom moisturising cream. En fet krem som kun inneholder naturlige produkter. 

- - -
 - - -

ALL HAPPINESS DEPENDS ON A LEISURELY BREAKFAST

Jeg har alltid vært et frokostmenneske og er avhengig av en god frokost for å fungere ut dagen. Men på hektiske dager kan frokosten bli en utfordring. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har løpt til bussen med frokosten i hånden. Med tiden har jeg lært meg hvordan jeg kan unngå akkurat dette. Ved å lage frokosten dagen før, eller ved å finne enkle og raske frokosttips blir morningene mindre hektiske. Da får man mer tid på puten eller lengre tid på å stelle seg. Planlegging er nøkkelen til mindre stress, pleier jeg å si.

Smoothie er et enkelt, godt og ikke minst raskt eksempel på en god frokost. Det finnes uendelig med muligheter og varianter. Jeg tilsetter nesten alltid kokosmelk, da får smoothien en svak smak av kokos. Men her gjelder det å finne sin favoritt. Et lite tips er å lage smoothien dagen før også sette den i fryseren. Ta den ut med en gang du står opp, og vips er frokosten klar til du er ferdig på badet. 

- - -


Du finner produktene ved å klikke HERDu finner produktene ved å klikke HER


 


- - -

Med årene har jeg blitt mer og mer opptatt av skjønnhets produkter. Og det er ikke å legge skjul på at jeg er blodfan av The Kardashian´s. Da jeg så produktene til de berømte søstrene på Vita måtte jeg bare kjøpe med meg noe hjem. Jeg kjøpte med meg denne lille saken som er en smooth styler blow dry cream. En krem som skal gjøre håret mykt, eliminere frizz og krusete hår og hjelpe mot uttørking og slitasje fra varmeverktøy. Kremen dufter av en nydelig blanding av krydder. Den inneholder black seed oil, som er en eksotisk olje som er kjent for å gjøre håret mykt, smidig og glansfullt. Nå dufter håret mitt alltid friskt og godt.

- - -


- - -

Noen bilder fra mandagen´s bytur. I dag regner det i Bergen og jeg lengter allerede tilbake til solen. For noen fine uker vi har hatt. En liten smakebit på sommeren. Kroppen og hodet mitt har allerede tatt ferie, haha. Jeg ble ikke tatt opp i skriftlig eksamen, så nå har jeg masse fri fremover. Ellers i dag skal jeg bare slappe av og kose meg.  

- - -
- - - 

Ny uke, nye muligheter. Det er mandag og fridag. Deilig med litt fri etter noen hektiske uker på skolen. Dagen i dag skal brukes til å klargjøre alt til den store dagen imorgen. Kjenner jeg gleder meg mer og mer for hvert år som går til 17.mai. Bare være sammen med familien, venner og de man er mest glad i. God mat, tradisjoner og ikke minst bunad. En fantastisk dag!

- - - 

 - - - 

Det er tid for den store avslappningsdagen i uken. I dag skal kroppen renses og gjøres klar for en ny uke. Jeg startet dagen med en joggetur på 8 km, sammen med min kjære. Nå sitter vi nydusjet i sengen og nyter den gode følelsen. En lang varm dusj etterfulgt av en deilig ansiktsmaske og gode fuktighetsgivende kremmer. Resten av kvelden skal brukes til å rydde gjennom klesskapet og få ut alt jeg ikke bruker. Da er også klesskapet klar for uken og det blir lettere å plukke ut antrekk. Det gir en egen inspirasjon når man får ryddet skikkelig gjennom klærne og fått en oversikt over hva man har. Ha en fin kveld videre ♥

- - -
 

 
- - -

Det er ingen hemmelighet at etter en lang dag på skolebenken kan sminken trenge en liten touch up. Hvem har vel ikke bruk for å friske opp sminken sin en gang i blandt? Kanskje jentene dine spør om du vil titte i butikker etter skolen? Eller kjæresten inviterer deg på en date? Jeg har alltid med meg en liten sminkeveske med noen få produkter om jeg skulle trenge å føle meg litt freshere. På denne måten er jeg alltid klar om det skulle dukke opp en uventet avtale der jeg ikke rekker hjemom for å friske opp sminken. 

Always with me

Hoola Bronzing powder fra Benefit er en lifesaver. Jeg har prøvd en hel del med solpudder opp gjennom årene, og jeg kan med hånden på hjerte si at dette må være den beste jeg har prøvd. Bronzeren har lite glitter i seg, noe jeg liker veldig godt. Det er også veldig lett å jobbe med noe som er perfekt om du er på farten.  I tillegg følger det med en liten, praktisk kost som gjør at den ikke tar mye plassen i vesken. Med dette solpudderet får du den perfekte touch up-en du trenger for å rocke dagen videre.  

Leppestift fra mac i fargen matte taupe for en ekstra fresh feeling. Om jeg trenger å føle meg litt ekstra fresh, påfører jeg denne leppestiften. Fargen er ganske basic og passer til det meste. 

Hand cleanser gel fra The Body Shop for rene hender gjennom hele dagen. Trenger jeg si mer? Før jeg spiser, eller om jeg føler meg litt "skitten" tar jeg litt av denne cleanser gel-en, smører den inn i hendene og lar det tørke. En deilig lukt av kokosnøtt og følelsen av rene hender.  

Baked powder fra Kiko Milano for ett matt utseende. Etter en lang dag kan sminken fort bli litt oily. Da er kiko sitt baked powder redningen. Jeg påfører pudderet der det trengs og vips så er sminken god som ny.  

- - - 


- - - 

Det er få ting som er så fantastisk som Bergen på denne tiden av året. Våren er endelig kommet til Bergen og kirsebærtrærne blomstrer for fullt. I dag har jeg og kjæresten vært i byen og shoppet det siste vi trengte før 17.mai. Kjøpte meg noe som må være den fineste buksen jeg eier. Gleder meg til å vise den til dere. Jeg nyter virkelig dagene til det fulle nå når solen står på her i Bergen. Grilling, venner og koselige byturer er det jeg bruker tiden min på nå. Håper dere alle nyter dagene deres slik som jeg gjør. 

- - -
 


- - -

Bukse - Lindex // Sko - Birkenstock // Genser - Weekday // Solbriller - Hm // Veske - Mansur Gavriel 

- - -

 
- - -

Endelig er jeg også eier av et denim skjørt, haha. Da jeg så skjørtet i butikken klarte jeg ikke la være å kjøpe det. Har lenge hatt lyst på et slik skjørt, men har liksom aldri orket å kjøpe det. Men nå er jeg også en del av denim gjengen, haha. Nå gleder jeg meg bare til sommeren slik at jeg kan bruke det masse. 

- - -


 


 
- - -

Bukse - Lindex // Genser - Weekday // Klokke - Komono // Leppestift - Mac (Viva Glam by Ariana Grande)

- - -


 

 

 
- - -

Er det noe kroppen vår har ekstra godt av en gang i blandt så må det være en skikkelig grønn juice. Da får man i seg masse viktige vitaminer, som ellers er vanskelig å få i seg. Jeg elsker å starte dagen med en såkalt grønn "vitaminbombe", da får kroppen i seg masse viktige stoffer og jeg er klar for en ny dag. Til vanlig pleier jeg å bare hive oppi alt vi har av grønnsaker. Men om jeg virkelig vil lage en god juice har jeg også grønne epler og lime oppi for en friskere smak. Jeg juicer alt fra salat til brokkoli. En grønnsaksjuice smaker ikke spesielt godt, men med grønne epler og lime blir den litt bedre. Og det beste av alt, man kan nesten kjenne at vitaminene taes opp i kroppen. 

- - -

 

 


Ditt navn her
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits