- - -

Lange, spisse negler er i vinden for tiden. Det er noe med de spisse neglene som gir ethvert antrekk det lille ekstra. Jeg er av de heldig som har ganske sterke negler som vokser fort. Men uten stell så knekker de og jeg ender opp med heelt korte negler. Nå den siste tiden har jeg vært veldig flink på å file de og passe på at de ikke er flisete. Jeg filer de nesten hver eneste dag. Og etter at jeg begynte å file de i en litt spissere fasong knekker de ikke like ofte. Bare et lite tips om du prøver å spare til lengre negler. Noe annet lurt er å file de med en gang du ser en liten "flis", da holder neglene seg myye lengre. Jeg har ofte med meg en neglefil i vesken. 

Den svarte fargen jeg har på neglene under på bildene er fra hm. Det er ingenting som slår svarte negler. Det er en stor favoritt hos meg og neglene mine er nesten aldri noen annen farge enn svart. Ingenting er finere enn helt nylakkede, svarte negler. Da har neglene en slags glans som jeg synes er såå fint.    

- - -


 


- - -

Det er vår og solen titter mer og mer frem for hver dag. I går fikk jeg fikset litt på sveisen. Jeg har bare klippet det litt opp, og nå mangler det bare litt striping så er sommerhåret på plass. Ser nesten ut som at jeg har ombre nå, hehe. Dagene går så fort og med mye på planene er det ikke mye tid til frisørbesøk. Men nå kjenner jeg det er på tide med litt oppfriskning i fargen. 

Skinnjakke - Mango // Topp - Bikbok // Klokke - Komono 

- - -

 

 
 

- - -


Hva er vel ikke bedre enn hjemmelagde, sunne havrekjeks? Ikke vet jeg! Disse lagde i helgen og det tok ikke lang tid før alle var vekke. Er det noe jeg virkelig liker så må det være disse kjeksene. Sprø, men samtidig litt myke og med masse mørke sjokoladebiter. Om jeg ikke tar feil så er det vel ikke lenge til disse blir laget igjen. Du finner ingrediensene HER. Jeg pleier å bare mikse sammen ingrediensene også trykke de ut på bakepapir med en gaffel. Deretter steker jeg de på 180 grader til de får en gyllen farge. Bon appetit!  

- - -

  
- - -

I dag dro jeg frem noen gamle sneakers jeg ikke har brukt på lenge. Kombinasjonen av slitte sneakers og bukser med rette bein er en hit hos meg. Er nesten som at skoene blir finere jo mer slitte de er og jo mer du bruker de. Som dere sikkert har skjønt går det mye i svart hos meg, og da er passer det ekstra godt med noen hvite sneakers som disse. Super behagelige og super kule! 

- - -  
- - -

Slik ser det alltså ut hvor jeg blogger, øver til prøver og annet skolearbeid. Jeg har lenge lengtet etter en plass hvor jeg kan gjøre skolearbeidet i fred og ro. Så nå har jeg fått meg en pult fra Ikea hvor jeg kan sitte uten å bli forstyrret av noen. Jeg elsker fargen, pluss den er akkurat stor nok til skolebøker og Mac-en. Kunne ikke blitt mer fornøyd. Nå når jeg er inni en periode med mange vurderinger som krever en del øving er dette helt supert. 

- - - 

 
- - -

Jeg bruker sjeldent klokker og annet tilbehør, men denne bruker jeg nesten hver dag. Den er minimalistisk og stilren, akkurat slik jeg liker det. Jeg har sett på den en stund, men vært litt i tvil om den kom til å bli brukt. Men da jeg hadde bursdag tok jeg sjansen og valgte den ut som min egen bursdagsgave fra pappa, hehe. Klokker og generelt annet tilbehør får en helt annen verdi når man får det av noen man er glad i. Er så koselig å få slike gaver som man bruker også, og som får deg til å tenke på personen når du har det på deg. 

- - - 
- - -

/ Topp - Bikbok / Sko - Mango / Bukse - Mango / Veske - Mansur Gavriel / Solbriller - Ralph Lauren / 

- - -

 


- - - 

Denne blå lille herligheten fikk bli med meg hjem da jeg kom fra Italia. Jeg elsker tilbehør som er litt annerledes og spesielt. Og denne baby blå vesken måtte jeg bare kjøpe. Den er faktisk fra barneavdelingen på Zara, hehe. Den er annerledes og gir et morsomt preg på helsvarte antrekk. Jeg gleder meg til våren kommer skikkelig her i Bergen og jeg får brukt den. 

/ Veske - Zara / Jakke - Hm / Topp - Gina Tricot /

- - - 


- - -

Hva er vel finere enn en svart, klassisk kåpe som når deg ned til under knærne? Ikke vet jeg. Jeg husker da jeg prøvde denne kåpen for første gang, og tenkte at denne her er litt for spesiell og annerledes til at jeg tør å gå med den. Hah, nå bruker jeg den så og si hver dag. Den passer til alt jeg eier, pluss at den holder meg varm på kalde dager. Jeg elsker når jeg finner et plagg jeg kan bruke til alt. Gruer meg nesten til sommeren og jeg ikke kan bruke kåpen lengre. Jaja, jeg finner meg vel en ny favoritt som ikke varmer like mye. 

- - -

  
MARINA DI PIZA 

- - -

Heisann! Nå er snart hele ferien ferdig for denne gangen. Har vært så deilig med en litt ekstra lang ferie nå. Jeg har vært 10 dager i Italia på treningsleir og resten av dagene har jeg bare vært hjemme og slappet av. Nå skal jeg bare nyte resten av ferien sammen med kjæresten. Håper alle har hatt en fin påske og vinterferie. 
♥ ♥ ♥


Ditt navn her
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits