- - -

Slik ser det alltså ut hvor jeg blogger, øver til prøver og annet skolearbeid. Jeg har lenge lengtet etter en plass hvor jeg kan gjøre skolearbeidet i fred og ro. Så nå har jeg fått meg en pult fra Ikea hvor jeg kan sitte uten å bli forstyrret av noen. Jeg elsker fargen, pluss den er akkurat stor nok til skolebøker og Mac-en. Kunne ikke blitt mer fornøyd. Nå når jeg er inni en periode med mange vurderinger som krever en del øving er dette helt supert. 

- - - 

 
Hei snuppiser, jeg kom over et skikkelig stilig interiørtips her om dagen som jeg gjerne ville dele med dere. Så enkelt og så fint. Jeg elsker magasiner og at jeg kan bruke de i interiør. Nå henger det nyeste Det Nye magasinet på veggen min. Jeg kjøpte kleshengeren på Tgr for 15 kr. Disse kleshengerne i metall er jo blitt veldig populært nå den siste tiden. Både i hvit, gull eller kobber som er super hot nå. Så da er det bare å kjøpe seg en eller flere kleshengere og mikse og matche med blader eller kanskje aviser. 

Lykke til 

 Heihei, rommet mitt er ikke så mye å skryte over akkurat nå. Jeg har ikke så veldig mye ting her inne og venter egentlig bare på å få pusset opp her. Men før jeg kan fylle rommet med nye ting trenger det et nytt strøk med maling. Ønsker meg mer hvite vegger. Jeg valgte en slags hvitfarge med noe gul/brun toner i da jeg fikset rommet mitt sist. Nå ønsker jeg meg et hvit rom med mye lyse møbler og ikke så mye "stæsj". Det er ikke så mye jeg skal endre på men er en del småting jeg ikke er så fornøyd med. Gleder meg til å vise dere hvordan det blir. 


Mathilde Oddekalv
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits