Jeg fant, jeg fant! Jeg, Nina og Ronja pleier innimellom å ta oss en tur på Fretexen som ligger rett ved skolen. Vanligvis finner jeg ikke så mye. Men i dag fant jeg denne stygg/fine buksen. Og jeg virkelig elskeer den. I det siste har jeg fått skikkelig sansen for å kjøpe plagg som ingen andre har. Er så mye gøyere å leite etter plagg som du virkelig liker og som ingen andre har, enn å kjøpe noe som hele skolen går med. Og heey den kostet ikke mer enn 90 kr. En glad sjel og en ikke fullt så tom lommebok. 

 

 
 

Murphy t-skjorten var ikke det eneste som ble med meg hjem etter shoppingsturen med mamma. Disse kule flatformsene har jeg siklet på i en evighet. Og da de var på 50 prosent måtte jeg bare slå til. Jeg har lenge vært på utkikk etter et nytt par med hverdagssko som passer til alt. Disse flatsene er perfekte. De er fra merket Eytys og jeg kjøpte de hos Retro. 

 

 


 

I går var jeg og mamma på en liten shoppingtur til byen. Vi trosset regnet og hadde en kjempekoselig dag i byen. Med meg hjem ble denne nydelige t skjorten fra Ganni. Helt fra jeg så disse murphy t skjorte fra Ganni har jeg vært helt betatt. Men til min stor fortvilelse har de alltid vært utsolgt. Men ikke denne gangen. Jeg var så heldig at de faktisk bare hadde en igjen på Høyer. Denne skal bli brukt masse. Litt farge i en ellers ganske svart garderobe. I love it! 

 

 


 

The straw bag 
 

God kveld fininger! I går tok vi turen innom Palma igjen. Denne gangen for å se på det store akvariet som ligger der, og for å titte litt i butikker. Deilig å gjøre litt andre ting en å ligge på stranden. Med meg hjem ble denne super fine strandvesken. En slik veske har ligget høyt på ønskelisten denne sommeren, og på hm fant jeg min favoritt. Billig var den også! I vesken har jeg plass til både kamera, badehådduk og diverse andre småting som man trenger med seg på stranden. Helt perfekt! 

 
- - -

Endelig er jeg også eier av et denim skjørt, haha. Da jeg så skjørtet i butikken klarte jeg ikke la være å kjøpe det. Har lenge hatt lyst på et slik skjørt, men har liksom aldri orket å kjøpe det. Men nå er jeg også en del av denim gjengen, haha. Nå gleder jeg meg bare til sommeren slik at jeg kan bruke det masse. 

- - -


 
- - -

Ååå hvor fint er ikke dette smykket? Jeg fikk begge smykkene til jul. Et fra mamma og et fra kjæresten min. Synes det ble veldig fint og personlig når jeg satt de sammen til et smykke. Jeg elsker personlige gaver, og disse var bare helt perfekte. Disse er så tidløse og minimalistiske, og de passer til alt. En perfekt gave om du vil gi noe spesielt!

/ Jakke fra Dry Lake /

- - -

Endelig! Jeg har lenge siklet på disse fuskepels jakkene, men aldri funnet den perfekte. Men i går da jeg var innom Infinity fikk jeg øye på denne nydeligheten. Og da var jeg solgt. Denne jakken er virkelig en stor favoritt i klesskapet og skal bli brukt mye nå når vinteren nærmer seg mer og mer for hver dag som går. Jeg er helt forelsket, og jakken blir bare finere og finere for hver gang jeg ser på den. 

 

 


- - -

The faux fur jacket
Heisann, på søndag var jeg jo på loppemarked. Og da fikk jeg med meg tre nye skatter. Et pannebånd, skinnskjørt og en rød clutch fikk bli med meg hjem. Jeg elsker alle tingene like mye og er super fornøyd. 

 klokken er fra merke Komono og er kjøpt på Regn til 799,-
 
/ Fra Arnie Says - HER /
Mine nyeste babiser ♥ Nike Roshe Run kjøpt på Tennis i Bergen


Mathilde Oddekalv
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukens mål · Ukensspørsmål · Vegetar · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits