Skolevesken - Min absolutte favoritt er jo Mansur Gavriel vesken min. Den er bare helt enkel men samtidig helt nydelig. Jeg hadde ventet en evighet på denne vesken. Og jeg husker at jeg heiv meg på første tog til byn da jeg fikk melding om at den endelig var kommet inn igjen. Dessverre kan denne bli litt liten når jeg må ha med meg data, bøker og andre skolesaker. Men da er Amanda sekken eller vesken min fra Day Birger et Mikkelsen et supert alternativ.  Denne sekken har jeg hatt i flere år. Fikk den av mamma da jeg gikk på barneskolen og jeg bruker den fortsatt. Vesken har jeg faktisk akkurat kjøpt. Jeg trengte en veske som hadde stor nok plass til alt jeg trengte til skolen. Og da var denne perfekt! Her får jeg plass til alt jeg trenger og litt mer. Bestillte denne fra Nelly til kun 350 kr. Du finner vesken HERSminkesaker - Jeg har nesten alltid med meg en liten sminkemappe med alle nødvendighetene jeg kan få bruk for. Her har jeg med meg bronzer, concealer, øyenbrynspenn, lipgloss, lipliner, Carmex og tamponger. Jeg bruker nesten aldri noe som er oppi denne, men jeg er blitt helt avhengig av å vite at den er der (haha). "Sminkemappen" jeg bruker er egentlig en clutch som jeg fikk da jeg kjøpte Mansur Gavriel vesken. 

Skjerf - Nå som det begynner å bli kaldere ute blir det også kaldere inne. Og da pleier jeg å ta med meg et stort skjerf som jeg kan surre rundt meg om det skulle bli for kaldt. Dette skjerfet som jeg kjøpte på Retro i fjor er min favoritt. Det er kjempe stort og laget av ull, slik at det holder godt på varmen. 

Lommebok - Lommeboken er også viktig. Her har jeg førerkortet, studentbeviset, minibankkortet og en haug med studentkuponger, haha. Lommeboken jeg bruker fast er fra Marc Jackobs.

Antibac - Antibac er alltid smart å ha med seg. Denne er med kokosnøtt lukt og er fra The Body Shop. 

Penal - "Penalet" mitt er egentlig en veske jeg kjøpte på Day Birger et Mikkelsen. Jeg har aldri fått brukt det så da kunne det like godt bli brukt som penal. 

Skolebøker - Skolebøker og Macbooken må jeg alltid ha med meg når vi har fag. Men heldigvis har vi bare max to fag hver dag, så det blir ikke så mye bøker å dra på. Skolemat - Hehe! Ja jeg er den freaken som alltid har med seg mat hjemmefra. Jeg har nesten med meg mat hjemmefra hver eneste dag. Men ender som oftest opp med å kjøpe mat, uheldigvis. Jeg bruker alt for mye penger på mat, som jeg kan få gratis hjemme. 

Hårbørste - Hårbørste og hårstrikk må jeg ha med meg. Jeg har et typisk nordisk hår som lett floker seg. Og da blir jeg avhengig av hårbørste. Hårstrikk er godt å ha med seg om man skulle fa en dårlig hårdag. 


Mathilde Oddekalv
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits