En trend jeg har falt heelt for den siste tiden er denne t-skjorte under kjole trenden. Jeg elsker hvordan den pyntete kjolen enkelt blir hverdagskjolen. Funker både til fest og til hverdag. Skal man være ekstra stilig kan man også kjøre hverdagsskjorten under. Utrolig enkelt men samtidig råkult. Et lite tips for deg som er litt lei bukser til hverdag og gjerne vil gå for noe litt ekstra. Min favoritt kjole finner du HER.

 

 

 


 

I dag har jeg vært i bursdag til en av mine kjære besteforeldre. Kjempe koselig å se igjen familien som man gjerne ikke ser hver dag. Jeg er et skikkelig familiemenneske og elsker anledninger der hele gjengen samles. Familie betyr virkelig alt og litt til! I dag fikk det nye skjørtet være med i besøk. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg digger det. Fargen, stoffet og passformen er helt perfekt.  

Skjørt - Vintage / Sko - Hm / Topp - Bikbok / Ring - Hm

 

 


 

Nå om dagen jobber jeg litt for regn på fotballfeber her i Bergen. Og etter tre dager med titting, måtte jeg bare ha meg et par solbriller. Solbriller har lenge vært en stor favoritt. Og jeg går sjeldent noen plass uten. Nå har jeg brukt det samme paret i over 2 år, så nå var det på tide med noe nytt. Denne gangen gikk jeg for noen helt svarte Komono briller. Og jeg er helt in love!

 

 
 

Jeg har en kjærlighet for små detaljer. Her om dagen fant jeg mine gamle øreringer som jeg kjøpte for leenge siden, wii. Jeg kjøpte de på Glitter for en stund tilbake og har rett og slett glemt at jeg hadde de. Øreringene gir en kul detalj til ethvert antrekk. Disse passer like bra til favoritt t skjorta som til sommerkjolen. I dag ble de kombinert med en svart tee og en svart bukse med rette ben. Jeg virkelig elsker disse små ringene. Tenker jeg må skaffe meg et par i gull også!  

 

 


 

På lørdag var jeg på Eirin, Cath og Julia sin pop up shop her i Bergen. Utrolig koselig og masse fint. Dette ballerinaskjørtet er en skattene som fikk bli med meg hjem. Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å ende opp med et slikt skjørt. Men da jeg så det visste jeg at det måtte jeg ha. Jeg elsker det sukkersøte utseende som jeg kan kombinere med litt røffere plagg. Skjørtet har allerede rukket å bli en av mine favoritter i klesskapet og jeg gleder meg allerede til jeg skal bruke det igjen. 

 
Endelig kom skoene i posten! Jeg har vært helt gal etter disse skoene helt siden jeg så de første gangen. Og da jeg fant de perfekte på Zara måtte jeg bare klikke hjem et par. Ballerinas med snøring er super hot denne sommeren. Kombiner de med en søt sommerkjole og en røff skinnjakke og du er god to go. 

 

 
 
 

Du finner produktene over ved å trykke her og her.

Sommeren nærmer seg med stormskritt og sommerens planer er lagt. Nå lengter jeg etter lange strender, palmer og sommerkjoler. Til uken er det faktisk meldt helt opp til 25 grader her i Bergen. Håper jeg får en liten smakebit på sydenferien her hjemme. Vi har hatt et fantastisk vær her i Bergen de siste ukene. Litt regn innimellom, men når solen har tittet frem har gradene blitt godt over 20. Det eneste jeg vil er å ligge ute i solen hele dagen, grille og bade.

 

 
 

Krøller i håret, sandaler på beina og en hvit sommerkjole henger løst på kroppen. Jeg har helt siden jeg kjente solen varme her i Bergen, vært på utkikk etter den perfekte, hvite sommerkjolen. En kjole jeg kan kombinere med både sandaler eller noen kule boots, med en skinnjakke hengende over skuldrene. Jeg elsker kombinasjonen av søtt og maskulint. I går da jeg var ute å tittet i butikker med min kjære, fant jeg denne fine skatten. Kjolen fant jeg på Vrimmel da jeg var fast bestemt på at jeg måtte ha med meg en sommerkjole hjem. Først var jeg veldig i tvil. Jeg er ikke akkurat jenta som bruker kjoler, og kan faktisk ikke huske sist jeg brukte en kjole. Men nå synes jeg nesten at kjolen blir finere og finere for hver gang jeg ser den. Den hvite kjolen vil bli brukt masse i sommer. En hvit sommerkjole kombinert med en solbrun hud, lekkert! Gleder meg allerede til imorgen da jeg kan bruke den nye kjolen min igjen, hihi.  

  
 


Du finner produktene ved å klikke HERDu finner produktene ved å klikke HER
- - -

Jeg bruker sjeldent klokker og annet tilbehør, men denne bruker jeg nesten hver dag. Den er minimalistisk og stilren, akkurat slik jeg liker det. Jeg har sett på den en stund, men vært litt i tvil om den kom til å bli brukt. Men da jeg hadde bursdag tok jeg sjansen og valgte den ut som min egen bursdagsgave fra pappa, hehe. Klokker og generelt annet tilbehør får en helt annen verdi når man får det av noen man er glad i. Er så koselig å få slike gaver som man bruker også, og som får deg til å tenke på personen når du har det på deg. 

- - - 


- - - 

Denne blå lille herligheten fikk bli med meg hjem da jeg kom fra Italia. Jeg elsker tilbehør som er litt annerledes og spesielt. Og denne baby blå vesken måtte jeg bare kjøpe. Den er faktisk fra barneavdelingen på Zara, hehe. Den er annerledes og gir et morsomt preg på helsvarte antrekk. Jeg gleder meg til våren kommer skikkelig her i Bergen og jeg får brukt den. 

/ Veske - Zara / Jakke - Hm / Topp - Gina Tricot /

- - - 


- - -

Hva er vel finere enn en svart, klassisk kåpe som når deg ned til under knærne? Ikke vet jeg. Jeg husker da jeg prøvde denne kåpen for første gang, og tenkte at denne her er litt for spesiell og annerledes til at jeg tør å gå med den. Hah, nå bruker jeg den så og si hver dag. Den passer til alt jeg eier, pluss at den holder meg varm på kalde dager. Jeg elsker når jeg finner et plagg jeg kan bruke til alt. Gruer meg nesten til sommeren og jeg ikke kan bruke kåpen lengre. Jaja, jeg finner meg vel en ny favoritt som ikke varmer like mye. 

- - -

  
 

 

Om ikke mange dager er det Valentinsdag og i år blir den ekstra spesiell, for i år skal den feires med en helt spesiell person. Meg og kjæresten har ikke helt planene klare, men sammen skal vi hvertfall være. God mat og masse kjærestekos blir det nok også hihi. Valentinsdagen er en dag der man gjerne pynter seg litt ekstra, og ved den anledningen tenkte jeg at jeg skulle gi dere noen tips til hva dere kunne hatt på dere. For hva er vel ikke en bedre grunn til å kjøpe seg noe nytt enn valentinsdagen? Ikke vet jeg. Så nå har jeg puttet sammen noen favoritter til dere ♥ 

 

- - -


Sugar Sweet 

- - 

Nude, beige og dus rosa er super hot nå for tiden! Og jeg får ikke nok av denne rosafargen. Ta på deg en beige kjole og kombiner den med både rosa og nude for en supersøt look. Eller kombiner den med en svart jakke eller sko for å skape litt kontraster.

 Du finner produktene HER

  

The little black dress

- - - 

Den lille sorte er alltid en klassiker og sammen med overknee boots og en faux fur kan det ikke bli noe annet enn helt perfekt. Piff den gjerne også opp med noen kule sko eller en kul jakke.

Du finner produktene HER

Lykke til også håper jeg dere koser dere på søndag ♥

 

 

 

 
- - -
- - -

299,-    HER

Når skal jeg jakten på den perfekte jakke ta slutt? I London var jeg egentlig på utkikk etter en ny kåpe (igjen ehe). En skikkelig varm og fin vinterkåpe. Men som dere ser så ble det ikke helt det jeg fikk med meg hjem. Jeg fant denne nydelige skatten da jeg var innom Zara. Trench coat har vel alltid vært en klassiker, og nå måte jeg ha en selv. Jeg er en stor fan av klassikere som aldri går av moten. Jeg leiter enda etter den perfekte ullkåpen og håper jeg finner den snart. 
Bikbok / Acne 

Ahh i dag var det et nydelig vær i Bergen. Det var ganske kaldt men solen var varm og god. Så i dag tok jeg på meg en strikkegenser og et godt ullskjerf. Og endelig kunne jeg kjenne at høstkulden begynner å snike seg på. Så i dag ville jeg vise dere mine favoritt strikkegensere i klesskapet. Jeg har to klare favoritter, og det er den nye turtleneck strikken fra Bikbok og denne genseren fra Acne. Acne strikken fikk jeg til jul for to år siden. Det tok litt tid før jeg likte den og nå blir den bare finere og finere for hver gang jeg ser på den. Jeg er ikke så flink å kjøpe meg disse dyre strikkene. Og synes gjerne det kan bli litt dyrt og ender derfor gjerne opp med mange gensere jeg ikke en gang liker (hehe). Men når man bruker en genser så mye som jeg har brukt denne mørkegrå, blir det ikke så dyrt på sikt. For meg er den verdt alle pengene og tror jeg snart skal spante på meg en ny, men kanskje en annen modell eller et annet merke. Men nå er det jo snart jul og bursdag for meg, tjoho. 


Ha en fin kveld fininger
I samarbeid med Rabble

Hei! Nå som høsten nærmer seg har jeg plukket ut noen av mine favoritter. Jeg setter min elsk på basisplagg som store, grå strikkegensere. Ingenting slår den perfekte strikkegenseren eller den perfekte ullkåpen. Og jeg kjenner at jeg gleder meg til temperaturen blir litt lavere og tiden for store ullkåper og ullgensere er i gang for fullt. Her er mine favoritter fra Urban outfitters, Nelly og Asos. Men før dere klikker hjem noen bør dere ta en titt på rabattkodene hos rabble. Du finner rabattkodene for butikkene ved å klikke på teksten over bildekollasjene.  

HER / HER / HER

HER / HER / HER

HER / HER / HER

HER / HER / HER

HER / HER / HER

HER / HER / HER

Skjørt / Sko / Genser / Kåpe / VeskeKåpeVeske / Skjorte

Et lite tips er å besøke en super nettside som heter Rabble. Her finner du en samling av alle salgene og rabattkodene du kan få på forskjellige nettbutikker som de over. Du finner nettsiden ved å trykke på bildet under.  
Essie - Raspberry
Ahh se så mye fint ♥ Acne er seriøst min favoritt butikk. De har så mange utrolig fine skatter. Det er litt dyrt men det ser jeg på som noe positivt ting. Da tenker du gjerne litt ekstra på om du virkelig vil ha det du skal kjøpe og det er ikke sånn at alle har det samme som deg. Mine favoritter akkurat nå er den grå mohair genseren helt oppe i midten. Har elsket den helt siden jeg såg den for første gang. Ellers så er det vel det grå canada skjerfet, den lille svarte vesken nede i høyre hjørne og den grå cardiganen i midten. 

Du finner ACNE her ♥
Nevernaked

Monki

Nelly

Hei! Nå er det snart høst/vinter igjen. Og da er det på tide å begynne å oppdatere høst garderoben. Jeg personlig skal ikke kjøpe så mye nå framover. Siden jeg reiser til New York om ikke så lenge. Men litt shopping skal det bli. På bildene over har jeg plukket ut mine favoritter fra forskjellige nettsteder. 

I dag startet meg og Lene med å lage oss en proteinpannekaker fra proteinfabrikken. Etter det tok vi en tur til tante Tove. Der blei det vaffler også dukket bestefar opp. Kjempe koselig å treffe familien. Denne helgen har jeg vært skikkelig usunn, gleder meg sykt masse til i morgen. Å komme inn i rutiner blir kjempe deilig. Jeg hadde meg en løpe tur, noen bakkeløp og litt basis i dag då, nå skal jeg gjøre litt lekser før jeg lager mat til imorgen og legger meg ♥ Skal bli deilig å komme seg tidlig i seng. 


Mathilde Oddekalv
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukens mål · Ukensspørsmål · Vegetar · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits