Heei, nå har det faktisk gått en hel uke der jeg ikke har vært på skolen. En dårlig start på 2016 for å si det sånn. Men nå kjenner jeg at influensaen er snart vekke. Ingen ting jeg gleder meg mer til enn å trene igjen. Når du går hjemme hele dagen blir alt veldig kjedelig, og jeg har heller ikke vært i noe form til å gjøre lekser. Heldigvis er det bare første uken på skolen etter ferien så da henger jeg ikke så langt etter om jeg går glipp av noen timer. Ha en fin fredag alle sammen 
 

Nytt år og ny planlegger. Ingenting er som å starte året med planke ark. Og med det så har jeg endelig fått tak i denne kalenderen fra Design Letters. Den er helt perfekt og veldig oversiktlig. Jeg kjøpte min på Illums bolighus her i Bergen. 

 


God morgen! I dag våknet jeg godt og uthvilt litt før klokken 12. I dag skal jeg bare slappe av, jobbe med skolefag og trene. Det er så deilig med slike dager av og til. Og jeg trenger en dag for å komme skikkelig i gang med skolen igjen. Har vært litt slapp etter høstferien. Men nå skal alt ordnes og jeg skal få skikkelig kontroll på lekser og skole igjen. 
Ha en fin dag! 
Heisann, i dag var jeg, Ronja og Ida på Møhlenpris for å selge litt gamle klær. Det var veldig lite folk der i dag så vi fikk i solgt så mye. Men gøy var det uansett. Tror jeg brukte mer penger enn jeg fikk, hehe. Var veldig mye fine klær og jeg fikk med meg hele tre nye skatter hjem. Tenkte jeg kunne vise dere de i et eget innlegg i morgen. Jeg elsker virkelig loppemarked og alt som er vintage. Og det å selge sine egne klær var faktisk veldig gøy. Og siden vi ikke fikk solgt så veldig mye, så er vi tilbake allerede neste søndag. Så om dere er interessert så er det bare å ta turen. Hver søndag er det nemlig åpent for alle som vil selge unna gammelt skrot. Vi står på parkeringsplassen utenfor Kaffebrenneriet på Møhlenpris sammen med mange andre fra kl 12 til 17.

Håper dere har hatt en kjempe fin helg, natti  Bilder fra en koselig kveld sammen med jentene ♥

/ Du finner bloppisen min HER /
 14.01.1999
Heihei! Etter mye om og men har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Jeg trenger noe jeg kan bruke tiden min på og da passer dette supert. Jeg kommer nok til å dele mest antrekk og bilder med dere nå i starten ♥

Om det er noe dere vil jeg skal blogge om, eller lurer på så er det bare til å legge igjen en kommentar, så snakkes vi snart. 
Hei! Jeg vil bare si tusen takk for alle som gratulerte meg i går og dere som gjorde dagen min fantastisk. Og ikke minst takk for alle gavene, meldingene og talene jeg fikk i går ♥ 

♥ ♥ ♥

Av Ronja og familien fikk jeg dette nydelige smykke fra Bjørg

Gullarmbånd fra bestemor 

Ring i hvitt gull med diamant fikk jeg av mamma 

Jeg er veldig glad for gavnene jeg fikk! Av mamma og pappa fikk jeg nytt kamera (canon eos 700d) og penger. 

Tusen takk alle sammen ♥ 

Her er noen fine bilder fra en fin helg sammen med mine søte venner! De er virkelig god.

-Mathilde


-Mathilde
Hei! Etter mye om og men, har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Jeg har virkelig savnet å blogge, så nå gleder jeg meg til å begynne. Nå som det er sommer og sol her i Bergen er det mye som skjer, og derfor mye å blogge om. 

-Mathilde
Wii! På fredag reiser jeg til New York! Hvor sykt er ikke det? Jeg skal være der i ca. en uke. Så ubeskrivelig deilig det skal bli. Jeg skal løpe 5 km i Central Park, se mamma mia på Broadway, bo på Manhattan og ikke minst shoppe. New York blir en drøm ♥ 

Hei! I dag kl 11 hadde jeg og min mor time hos frisøren. Jeg har stripet håret litt lysere og klippet litt tupper. Er skikkelig fornøyd! Håret er såå deilig og ikke minst lyst. Har alltid vært veldig forsiktig med håret og har alltid vært veldig pysete. Men det var min søster som stripet det, og jeg vet hun er flink så det var ikke så veldig skummelt. 
Hei mine skjønne ♥ I dag var det klar for en ny uke og et nytt treningsprogram. Denne gangen sheiko #39. Meg og Mie var jo med på det avanserte crossfit kurset i går, søndag. Så utrolig koselig og masse nye øvelser som jeg gleder meg til å mestre. Ellers i helgen har jeg vært en tur i byen og gjort alle lekser for neste uke. Dette halvåret har jeg bestemt meg for å satse litt mer på skolen. Noe som alle sier hver gang vi begynner på skolen igjen. Men denne gangen mente jeg det faktisk. Jeg har gått skikkelig inn for å satse på skole og trening. Og dette funker såå bra. Følger med i timer, gjør alle lekser og er forberedt for alle timene og treningen går ganske bra. Jeg har blitt mye flinkere til å sette meg ned å planlegge uken, så jeg er klar for alt som skal skje. Og en ting til, det blei litt styr med kameraet så nå skal jeg ta det med til mamma så skal hun se hva hun kan gjøre med det. Det er såå kjedelig å blogge uten skikkelige bilder. 


Heii! Gud så lei jeg er å ikke kunne bruke kameraet mitt. Gleder meg sånn til å få det tilbake. Det skal bli såå herlig. Har masse inspirasjon til å blogge og ta bilder. Men det er lite å gjøre med det då. I dag fikk jeg overtalt Mie til å bli med meg hjem etter skolen for å spise pannekaker. For også å gå på trening sammen etterpå. Og det blei hun med på. Så da blei det en koselig trening sammen med hun. Etter treningen kom kjæresten på besøk. Var kjempe koselig ♥ Nå skal jeg sove, natta mine skjønne  
Jakke - Monki // Bukse - Acne // Sko - Bianco // Veske - Mango // Skjorte - hm // 

Ahh for en bra dag det har vært idag ♥ Fikk en fantastisk start på dagen. Og når vi kom oss til byen gjorde vi oss fort ferdig, så vi var ferdig til rundt 11 tiden. Så da var det mat med skolen. Etterpå gikk vi ned i alle valgbodene og fikk oss litt informasjon. Når vi var ferdig med alt blei jeg, Ronja og Moira igjen i byen. Jeg kjøpte meg verdens fineste sove skjorte og shorts i rosa. Jentene fikk også kjøpt seg masse fint. 

Ingrid, Ronja, Meg, Simen og Tomas ♥ Meg, Ronja og Ingrid ♥ Min barnslig glede smoothie fra fruktbar

Hadde det utrolig koselig i byen med masse herlige mennesker. Kl 6 kjørte mamma meg på trening. I dag skulle jeg nemlig max løfte i knebøy og markløft. Har gått på sheiko i 4 uker nå. Og denne uken har jeg en fri-uke fra sheiko. Og da var det bare til å gripe sjansen og prøve på noen nye max løft. Og gjett hvem som perset 15 kg i knebøy og 10 kg i markøft da? Jo jeg! Ahh helt sykt. 105 kg i knebøy og 120kg  markøft. Såå deilig å komme over 100 på bøyen. Har ikke energi i kroppen nå. Kjenner at jeg bruker mye energi på å løfte tungt ♥ Nå skal jeg ta meg en deilig dusj før jeg hopper i den nye pysjamasen fra hm, snakkes!

 
God morgen ♥ I dag begynner vi ikke på skolen før i halv 10 tiden. Vi reiser til byen kl 09.20 og skal være der i noen timer for å se på valgboder osv. Vekkerklokken stod på halv 7, så jeg hadde alt for god tid. Så i dag blei det ekstra god tid til å lage frokost og se på Lost. Det er såå koselig å ha god tid om morgenen til seg selv. Det blei en perfekt start på uken spør du meg. Meg og noen venner blir igjen i byen etter skolen. Det skal bli deilig å ta seg en smoothie på wayne`s coffee og bare gå rundt å se i butikker ♥

Hva skal dere i dag?  

Marlene, Ingrid, Solveig, Vilde og Iselin ♥

Solveig, Mie, Meg og Sine 

Her er den nyedelige bursdags jenten ♥

På mandag blei min skjønne Ingrid 14 år. Og på fredag skulle hun feires. Meg, pluss noen til hadde kjøpt Ingrid ett Acne skjef. Vi fikk masse god mat, kaker og godteri. Det blei en utrolig koselig kveld med mange fantastiske mennesker. Etter bursdagen blei Mie og Solveig med meg hjem. Vi tok oss en koselig tur ut i regnet å rullet litt før vi tok turen i sengen. På lørdag, i går, fikk meg og Mie prøve oss på Fight lab Arna. Masse nye mennesker på ett koselig sted. Etterpå kom kjæresten på besøk før jeg tok bussen til Solveig for å sove der sammen med Mie ♥ Helgen har vært fult med masse sprell, kos og mat. Nå skal det bli deilig med en ny uke. 

Hva har dere gjort på i helgen?
Hei! Var ikke hjemme før seint i går så hadde ikke tid til å blogge i går. Rett etter skolen tok jeg en tur til byn for å fikse noen ting før jeg tok turen på trening. Det er siste uken min med sheiko. Skal bli skikkelig deilig å bli ferdig med det og ta meg noen ukers pause. Mie skal også begynne på crossfit nå, blir herlig å endelig få noen på sin alder inn på crossfiten. Det blir skikkelig kjedelig til tider å bare være der helt aleine. Dagen i dag skal jeg bruke på å trene og gjøre ferdig mesteparten av leksene. Det er tirsdag og da slutter vi kl halv 12. Ellers så har jeg ett skikkelig spennende innlegg jeg skal begynne å skrive i dag, håper det blir ferdig i kveld. Gleder meg til å vise det til dere ♥Det var noen som lurte på hvilket redigeringsprogram jeg bruker til å sette sammen bildene mine i collage. Og det gjør jeg på Picmonkey ♥ Super enkelt og super fint. 


Mathilde Oddekalv
Jeg er en 17 år gammel jente fra Bergen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Januar 2015 · November 2014 · April 2014 · Mars 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013Kategorier


· Blogg · Christmas · Dagens antrekk · Fashion · Foto · Hva har jeg med meg · Hvem er jeg · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør/Home · Iphonebilder · Mat · New York 2013 · Reise · Selfies · Shoes · Sminke og skjønnhet · Spørsmål · Tips og triks · Ukensspørsmål · WorkoutSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits